Kuka on rouva Hina Genshin Impactissa? [Answered]

Genshin Impactissa asuu useita kiehtovia hahmoja. Mutta mikään ei näyttänyt innostavan pelaajia aivan kuten neiti Hina. He ihastuivat häneen välittömästi, ja monet ovat jopa alkaneet miettiä, onko hän todella pelattava hahmo. Tämän oppaan tarkoituksena on vastata kaikkiin epäilyisiisi siitä, kuka neiti Gina on Genshin Impactissa.

Table
  1. Onko Ms Hina Genshin Impactissa totta? [Answered]
    1. Miksi Yae Miko teki rouva Hinan?

Onko Ms Hina Genshin Impactissa totta? [Answered]

Tosiasia on, että neiti Hinaa ei ole olemassa Genshin Impactissa. Se on vain fiktiota, jonka on petollisesti luonut Yae Miko, Electron hahmo. Pelissä Ms Hina esitetään Yae Publishing Housen tunnettuna kirjailijana. Rouva Hina poseeraa kuolevana tätinä neuvoja-kolumnissaan "Se on elämää". Lyhyessä ajassa väärennöskirjailija alkaa kehittää fanikuntaa, joka ihailee häntä valtavasti. Rouva Hina tuodaan ensimmäisen kerran paikalle, kun aloitat Goroun Hangout-tapahtuman. Todellinen kirjoittaja ei ole kukaan muu kuin Gorou, Watatsumin armeijan kenraali. Laaja imartelu johtaa myös Hinan faniklubin muodostumiseen. Tämä johtaa lopulta hangout-tapahtumaan, jossa fanit ovat yllättyneitä nähdessään vain pahvileikkauksen rouva Hinasta. Pian he kuitenkin alkavat ryntää hänen kaltaisensa - Goroun - luo ja alkavat ottaa kuvia hänen kanssaan.

Miksi Yae Miko teki rouva Hinan?

Ms. Hinan luomisen tarkoitus oli rahallinen hyöty enemmän kuin mikään muu. Yae Miko loi hahmon lisätäkseen "Se elämä" -kirjansa myyntiä. Rouva Hina jakaa järjettömän samankaltaisuuden Goroun kanssa ei myöskään ole yllätys. Yae Miko loi tarkoituksella naispuolisen Goroun kaltaisen johtamaan lukijansa harhaan. Joten neiti Hina on vain markkinointitemppu Yae Mikon lehdelle. Ja ei ole epäilystäkään, että se on ollut valtava menestys! Siitä Ms Hina on kyse Genshin Impactissa. Toivomme, että tämä opas vastaa kaikkiin epäilyksiisi. Lisää tällaisia ​​oppaita saat vierailemalla Genshin Impact -osio Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up