Lantern Rite 2023 -hahmojen sijainnit Genshin-vaikutuksiin

Lantern Rite 2023 -tapahtuman aikana voit tavata monia Liyue-suosikkihahmojasi ja keskustella heidän kanssaan Genshin Impactissa. Tämä ei vain lisää uppoamista, vaan antaa sinulle mahdollisuuden oppia niistä lisää. Mutta et voi vain vaeltaa ympäriinsä toivoen löytävänsä niitä. Koska jokainen niistä löytyy tietystä paikasta tiettyjen kriteerien täyttämisen jälkeen. Alla on siis jokaisen Genshin Impactin Lantern Rite 2023 -tapahtuman aikana kohtaamasi hahmon sijainti kartalla.

Table
 1. Kaikki Lantern Rite 2023:n hahmopaikat
  1. Tehtävän "Julkisivujen ja tuttujen kasvojen välissä" suorittamisen jälkeen.
  2. Qingcen kylä

Kaikki Lantern Rite 2023:n hahmopaikat

Löydät suurimman osan hahmoista Liyue Portista, kun olet suorittanut kaikki Lantern Rite -tehtävät. Mutta on joitain hahmoja, jotka sinun täytyy tavata Liyue Portin ulkopuolella. Joten alta löydät kunkin hahmon sijainnit ja milloin voit tavata heidät:

 • dvorak: Mene Paper Theater -tapahtumaalueelle ja löydät Dvorakin lähistöltä. Merkitty Vihreä.
 • Qiqi ja Baizhu: Löydät ne sillalta, josta on näkymät Mingxiao Lanternille. Yuehai Pavilion on sitä lähin teleportaatiopiste. Merkitty Punainen.
 • Xinyan ja Yun Jin: Siirry Mingxiao Lanterniin. Löydät sekä Xinyanin että Yun Jinin täältä. Muista, että sinun on suoritettava tehtävä "The Exquisite Night Chimes Part 2", ennen kuin voit tavata heidät. Merkitty Sininen.

Tehtävän "Julkisivujen ja tuttujen kasvojen välissä" suorittamisen jälkeen.

Tarkista alla mainitut paikat yllä olevasta kartasta.

 • Beidou ja Ninguang: Saavuin Yujing Terraceen. Merkitty Syaani.
 • Chongyun, Hu Tao, Xiangling ja Xingqiu: Löydät ne telakointialueelta, suurin osa laivoista näkyy yhdessä. Merkitty Keltainen.
 • Venti ja Kazuha: Löydät ne Alcorista (Beidoun laivasta).
 • Xiao: Mene Wangshu Innin ylimpään kerrokseen ja löydät Xiaon. Uteliaisuus, tämä on myös paikka, jossa tapaat hänet ensimmäistä kertaa.
 • Zhongli ja Guoba: Mene Wanmin-ravintolaan. Merkitty Ruusu.

Qingcen kylä

 • Yaoyao: Löydät hänet melkein Qingcen kylän keskustasta, pellolta, jossa on appelsiininkukkia. Merkitty Punainen.
 • Madame Ping ja Yanfei: Löydät ne hieman Yaoyaon sijainnista luoteeseen. Merkitty Sininen.

Tämä kattaa tämän Genshin Impactin Lantern Rite 2023:n kaikkien hahmojen sijaintioppaan. Jos pidit tästä oppaasta hyödyllisenä ja haluat tutustua tähän peleihin lisää, sinun kannattaa tutustua myös meidän oppaaseemme Genshin vaikutus osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up