Lapset metsäkoneen putoamispaikalla

Oletko siellä etsimässä Lento-onnettomuuspaikka Sons of the Forestissa? Jos kyllä, olet juuri tullut oikeaan paikkaan. Kun selviät metsässä ihmissyöjien ja demonien rinnalla, olet täysin yksin. Ja siksi sinun on pidettävä mukanasi kaikkia tärkeitä resursseja. Jotta näin tapahtuu, muista tutkia metsää ja ryöstää kätköjä, jotka ovat hajallaan kaikkialla kartalla. Pudonneen lentokoneen läheisyydessä on paljon arvokasta saalista. Katso kuitenkin tästä oppaasta lento-onnettomuuspaikan sijainti.

Lento-onnettomuuspaikan sijainti Sons of The Forestissa

Löydät lento-onnettomuuspaikan osoitteesta lounaaseen puolelle kartalta. Olemme merkinneet onnettomuuspaikan sijainnin alla olevaan karttaan tiedoksi:
Kuvan lähde - Map Genie Voit helposti havaita kaatuneen koneen sellaisena kuin se on keskellä suurta avointa kenttää. Lisäksi tämä on täsmälleen sama paikka, josta saat nahkatakin. Tämä merkitsee sitä, että sinulla on loistava tilaisuus paitsi ryöstää tarvikelaatikoita, myös saada a Nahka takki. Muita kohteita, joita voit löytää lähellä lento-onnettomuuspaikkaa Sons of the Forestissa, ovat a Kortesiemenet, guaranamarjat, yhdistelmäjousi, äänenvaimentimen pistooliliitos jne.
Ei ole epäilystäkään siitä, että Sons of the Forestin onnettomuuspaikan lähellä oleva alue on erittäin hyödyllinen. Siksi on erittäin suositeltavaa, että vierailet tällä alueella vähintään kerran, jos tarvitset tehokasta tehostusta. Tämä kattaa kaiken, mikä liittyy lento-onnettomuuspaikkaan ja sen sijaintiin Sons of the Forestissa. Jos olet kuitenkin tavallinen SOTF-pelaaja, sinun kannattaa tutustua muihin tuotteisiimme Oppaat salaisen aseen ja magneettikortin sijainnista.

Table
  1. Lento-onnettomuuspaikan sijainti Sons of The Forestissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up