League Of Legends Ahri: ASU:n julkaisupäivä [2023]

Kuten Caitlyn ASU vuonna 2021, toinen mestari, joka tunnetaan nimellä Ahri, on poistettu käytöstä vähään aikaan. Syy hänen väliaikaiseen poissaoloon League of Legendsistä oli myös ASU. Jos et ole tavallinen liigapelaaja, et ehkä ole tietoinen näistä asioista. Joten tässä on opas, joka esittelee kaiken luonteesta Ahri ja hänen ASU-julkaisupäivä League of Legendsissä.

Table
  1. Johdatus Ahrin hahmoon League of Legendsissä
    1. Ahri ASU:n julkaisupäivä LoL:ssa – Milloin hän palaa?

Johdatus Ahrin hahmoon League of Legendsissä

Ovela kuin kettu, Ahri on yksi League of Legendsin suosituimmista mestareista. Ulkonäöltään se näyttää jumalalliselta naishahmolta, jolla on yhdeksän häntä. On outo yhteys Runeterra, maaginen valtakunta, hän on a Vastaya. Tiedoksi, Vastaya on Runeterrassa olemassa oleva rotu, joka muodostuu eri eläinten osista. Ahrin roolista Leaguessa puhuttaessa hän on yksi Eräänlainen velho hahmo, joka rakastaa sitä, joka leikkii saaliillaan.

Ahri voi helposti tuhota vastustajan kykynsä muuntaa Magic energiasfääreiksi avulla. Ei niin, kun hän yrittää edelleen kiduttaa saalistaan. Tarkemmin sanottuna hän voi ylittää vastustajansa mielen laukaistakseen pahimmat tunteensa ennen kuin repii heidän sielunsa pois. Toisaalta Ahrin tiedetään myös olevan empaattinen, kun hän kokee muiden tunteita tutkiessaan heidän sieluaan. Ahri on todellakin League of Legendsissä esitelty mestariteoshahmo.

Ahri ASU:n julkaisupäivä LoL:ssa – Milloin hän palaa?

Ensinnäkin ASU tarkoittaa Art and Sustainable Update, jossa mestari (hahmo) jää eläkkeelle visuaalisen ilmeensä uudistamiseksi. Istuttuaan kuukausia ikonisesta League of Legends -listalta, hän on valmis tekemään paluun vuonna 2023. League of Legends -kehittäjien itsensä tekemän twiitin mukaan ASU Ahrin odotetaan esiintyvän League of Legendsin kanssa. Korjauspäivitys 13.3, joka on 8. helmikuuta 2023. Pikapäivitys, pelaajat. Tiimi on valmistellut hotfix-korjauksen, joka sisältää suuren osan korjaustiedoston 13.2 sisällöstä. Se esitetään 26. tammikuuta, mutta valitettavasti emme voi sisällyttää Ahri ASU:ta ja muuta tavaraa, jonka siirrämme patch 13.3:een (8. helmikuuta). - League of Legends (@LeagueOfLegends) 24. tammikuuta 2023 Tämä kattaa kaiken, mikä liittyy Ahrin hahmoon ja hänen ASU-julkaisupäivään League of Legendsissä. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme LoL-oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up