Liimarenkaiden hankkiminen Fire Emblem Engagessa (luontiopas)

Fire Emblem -sarja on erityisen suosittu pelimekaniikkansa vuoksi, eikä viimeisin osa FE Engage ole poikkeus. Tästä pelistä löydät jopa 12 tunnusrengasta, jotka sinun on löydettävä auttaaksesi sinua taistelemaan pahaa vastaan. Emblem Rings -renkaiden lisäksi on myös joitain Bond-sormuksia, jotka ovat varmasti hyödyllisiä tilastoille ja harrastajille. Jos et ole tietoinen niiden toiminnasta, me hoidamme sinut. Tässä oppaassa opastamme sinut läpi kaikki Fire Emblem (FE) Engagen Bond Rings -renkaiden luomista ja päivittämistä koskevat vaatimukset.

Table
  1. Kuinka tehdä liimausrenkaita Fire Emblem Engagessa? (Vaatimukset)
  2. Kuinka nostaa liimausrenkaiden tasoa?

Kuinka tehdä liimausrenkaita Fire Emblem Engagessa? (Vaatimukset)

Kuvatekstit: Perfectly Nintendo Saadakseen Bond-sormuksia Fire Emblem Engage -peliin pelaajien on laadittava ne muutamalla Bond Sirpaleet Somnielin rengaskammiossa. Yksi Bond-sormus maksaa sinulle 100 Bond-sirua, joten aloita tämän materiaalin viljely mahdollisimman paljon. Asiattomat voivat saada Sirpaleita suorittamalla tavoitteita ja toimintoja. Kun sinulla on tarpeeksi, noudata alla annettuja ohjeita ja olet hyvä mennä.

  • Mene ensin kotitukikohtaasi Sonniel.
  • Siirry sitten kohtaan Soittohuone ja olla vuorovaikutuksessa Jalusta säilytetään salin keskellä.
  • Sen jälkeen ole vain vuorovaikutuksessa sen kanssa ja valitse Yksikkö haluatko luoda sormuksen.
  • Sitten sinulla on kyky luoda 1 rengas tai 10 rengasta samaan aikaan.
  • Kuten edellä mainittiin, askartelu 1 Bond Ring maksaa 100 Bond FragmenttiaValitse siis sen mukaan.

Ja siinä kaikki. Jos haluat tietää lisää Bond Ringsistä ja niiden päivittämisestä pelissä, vieritä alas saadaksesi yksityiskohdat.

Kuinka nostaa liimausrenkaiden tasoa?

Kuvatekstit: Perfectly Nintendo Jos haluat päivittää Bond Rings -renkaat korkeammalle tasolle FE Engagessa, sinun on sulaa Ne. Mene vain itse jalustalle ja valitse fuusiovaihtoehto. Valitse sen jälkeen renkaat ja tämä laukaisee välikohtauksen. Kuitenkin sen tekeminen maksaa sinulle myös Bond-fragmentit. Tällä hetkellä pelaajat voivat sulattaa jopa 2 rengasta yhdessä ja hanki korkeampi sidosrengas. Asiattomille on luokiteltu seuraavat renkaat St, A, b& c tasot. Kuten sanomattakin on selvää, matalan tason Bond-renkaat tarjoavat alhaiset tilastot ja ihailijat. Mutta näissä tapauksissa niiden yhdistäminen on hyödyllistä. Tämä tiivistää kaiken Bond Rings -renkaiden luomisesta ja päivittämisestä Fire Emblem (FE) Engagessa. Kun olet täällä, tarkista se kuinka nostaa joukkovelkakirjojen tasoa pelissä. Tutustu myös Tulevien vuoden 2023 pelien julkaisupäiväkalenteri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up