Liyue Genshin Impactin kaikki 10 Shrine of the Depth -paikkaa

Genshin Impactissa on monia asioita, joita voit viljellä ja saada palkintoja. Mikään esine ei ole hyödytön ja sillä on tärkeä tarkoitus pelissä. Aivan oikein, Liyue Shrine of Depths -näppäimiä käytetään pyhäkköjen alle piilotettujen arkkujen avaamiseen. Näiden pyhäkköjen paikantaminen on kuitenkin erittäin monimutkaista ja voi viedä aikaa. Mutta älä huoli, olemme täällä sinua varten. Tässä artikkelissa autamme sinua löytämään kaikki sijainnit 10 Liyue Shrine of the Depths in Genshin Impact. Sukellaan siis suoraan sisään ilman pitkiä puheita.

Kuinka löytää 10 Liyue Shrine of Depths -pyhäkköä Genshin Impactista? (paikat)

Täältä löydät tarkat sijainnit kaikki 10 Liyue Shrine of Depths -pyhäkköä kohteessa Genshin Impact. Varmista kuitenkin ensin, että sinulla on kaikki avaimet, joita tarvitset arkkujen lukituksen avaamiseen. Jos teet niin, katso yllä olevaa karttaa.

 • Ensimmäinen pyhäkkö sijaitsee saaren eteläosassa Guyunin kivimetsässä. Päästäksesi siihen, voit aina teleportata lähimpään reittipisteeseen ja käyttää sitten Cyro-hahmoa siirtyäksesi eteenpäin.
 • Toinen pyhäkkö sijaitsee Linju-solan vieressä. Suuntaa vain merkityn alueen lähimpään reittipisteeseen ja tutki järveä, niin löydät etsimäsi pyhäkön.
 • Kolmas pyhäkkö sijaitsee Tianqiun laakson ja Dunyun välissä. Sitten yksinkertaisesti teleportaa kartalla merkitylle alueelle ja löydät pyhäkön helposti.
 • Tämän Liyue-syvyyden pyhäkön löytäminen Genshin Impactista on helppoa. Teleportaa vain lähimpään Nantianmenin reittipisteeseen ja itäpuolella näet avoimen pyhäkön.
 • Löytääkseen viidennen pyhäkön pelaajan on teleportattava Aozang-vuoren eteläpuolelle. Ja suuntaa kaakkoon, löydät pyhäkön, josta on näkymät joelle.
 • Päästäksesi kuudenteen pyhäkköön, teleportaa lähimpään merkityn paikan reittipisteeseen. Sen jälkeen jatka matkaa Aozang-vuoren koilliseen suuntaan ja löydät sen vuorten ja harjujen väliltä.
 • Täällä pelaajan on mentävä Aozang-vuoren pohjoispuolelle ja jatkettava kiipeilyä vuorelle, kunnes pyhäkkö sijaitsee.
 • Löytääkseen tämän pyhäkön pelaajan on otettava Wuwang Hill -reittipiste ja jatkettava matkaa luoteeseen kohti Qingcen kylää järvien keskellä, etsittävä luolan aukko, niin olet valmis menemään.
 • Pelaajat voivat saada toiseksi viimeisen Liyue Shrine of Depths -pyhäkön suuntaamalla Kiviportin oikeassa yläkulmassa olevaan reittipisteeseen. Ja jatka sitten matkaa kaakkoon.
 • Viimeinen pyhäkkö sijaitsee Sal Terraen reittipisteen kaakkoon. Teleportaa vain sinne ja jatka kohti merkittyä sijaintia.
 • Nämä olivat kaikki paikat, joista löytyi kaikki 10 Liyue of Depths -pyhäkköä Genshin Impactissa. Suuntaa vain mainituille alueille ja avaa arkku kerätäksesi erilaisia ​​palkintoja. Kun olet täällä, tarkista, kuinka löydät Inazuman syvyyden pyhäkkö pelissä. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

  Table
  1. Kuinka löytää 10 Liyue Shrine of Depths -pyhäkköä Genshin Impactista? (paikat)

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up