Löydä onnea Tong-Shin uudistamisessa

Ominaisuuspäivitykset
36 uutta legendaarista tuotetta
Suurempi haaste tuo pääsyn todella tehokkaisiin esineisiin, jotka on suunniteltu torjumaan helvetin vuorovesi. Lue lisää valituista legendaarisista esineistä saatavilla vain Inferno VI:n vaikeusasteissa tai sitä korkeammissa tässä. Teemme tämän muutoksen Diablo Immortaliin lisättyihin uusiin legendaarisiin esineisiin antaaksemme pelaajille ainutlaatuisia palkintoja, joita he voivat tavoitella, kun he etenevät Inferno-vaikeudessa.
Legendaarinen esanssiuutto
Uusi Essence Extraction -menetelmä on löydetty! Voit parantaa legendaarisia ominaisuuksiasi kasvattaaksesi niiden tehoa louhimalla samoja esansseja useita kertoja. Legendaarisia laitteita ei voi enää noutaa sepältä, vaan ne on louhittava. Essence Extraction tarjoaa edelleen pelaajille samat päivitysmateriaalit, joita he saisivat huuhtelemalla, mutta nyt, kun löydät legendaarisen laitteiston, se lisää myös kokonaistehoasi. Jatkouutiset antavat sinulle olemusenergiaa olemuksen hallintatasosi nostamiseksi, mutta esanssienergian erottaminen tietystä legendaarisesta esineestä tulee vaikeammaksi jokaisen siitä saamasi esanssienergian myötä, ja lopulta et enää pysty erottamaan energiaa tuosta legendaarisesta esineestä. Lisäksi, Saat nyt päivitysmateriaaleja ensimmäisessä arvonnassasi jokaisesta Legendary Essencestä ja sinun ei enää tarvitse valita, hankitko legendaarisen olemuksen tai päivitätkö materiaaleja. Kun olemuksen hallintatasosi kasvaa, kaikkien legendaaristen ominaisuuksien teho kasvaa entisestään. Voit aina visualisoida nykyinen voimasi ja mitä bonuksia saat Essence Masteryn seuraavalla tasolla Zamina, Essence Transfer NPC Westmarchissa.
Drop of Dungeon settiä

  • Kaikki vankityrmät pudottavat nyt taatun erän useiden peräkkäisten luolaston valmistumisen jälkeen, jotka eivät johtaneet sarjan esineen pudotukseen. Codex-parannetuilla luolastoilla on alempi kynnys ennen taatun sarjan julkaisua.

Palvelimien väliset luolastot

  • Kun pelaaja yrittää löytää bileitä vankityrmään, jos Party Finder ei löydä muita pelaajia liittymään, se etsii muita palvelimia täyttääkseen puolueen. Pelaajat voivat myös kutsua pelaajia muilta palvelimilta liittymään juhliin.

Kuolemattomia järjestelmän parannuksia
Kuolemattomat saavat nyt enemmän tietoa varjoista, kun heitä kehotetaan puolustamaan holvia. Kuolemattomien ryhmän johtaja voi sitten päättää, hyväksyykö hän puolustuksen varjoryhmää vastaan ​​vai läpäisee, mikä antaa toiselle jonossa olevalle Kuolemattomalle ryhmälle mahdollisuuden puolustaa. Kuolemattomat puoluejohtajat voivat myös automaattisesti ohittaa kaikki puoluettaan suhteellisen vahvemmat varjopuolueet aktivoimalla uuden painikkeen Defend the Vault -käyttöliittymässä.
Liity Shadow Factioniin
Virtaviivaistamme kokemusta liittyä takaisin Shadowsiin uuden konfliktisyklin alkaessa. Lottojärjestelmä on korvattu a ensin tullutta palvellaan ensin -järjestelmä. Seikkailija, joka ilmoittautuu onnistuneesti johonkin kolmesta päivittäisestä rekrytointijaksosta, voi välittömästi suorittaa testin tullakseen varjoksi.
Aarteenmetsästäjän mallipuu

  • Treasure Hunter Champion Tree on päivitetty poistamaan ulkoalueen rajoitukset Treasure Find-, Gold Find- ja Lucky-erikoistumistitoja koskevista taidoista.

Asevaraston parannuksia

  • Oletusarvoisesti Armory tallentaa nyt kaikki Laitteisiin ja taitoihin tallennettujen esineiden ominaisuudet, ei itse esinettä.
  • Armory-käyttöliittymään on lisätty uusi valintaruutuominaisuus, jonka avulla pelaajat voivat tallentaa tiettyjä varusteita Loadoutiin.

Kauden päätösseremonia taistelukentällä

  • Battleground-kauden lopussa pelaajat saavat nyt yhteenvedon edellisestä Battleground-kaudestaan, kun he puhuvat ensimmäisen kerran Battleground-kapteenin kanssa.

Seikkailijaklaanin muuntaminen

  • Seikkailijaklaanin muuttaminen Dark Claniksi maksaa nyt vain viisi Seals of Akebaa.

Uudet resonanssisiivet

  • Kaksi uutta Resonance Wings -sarjaa on lisätty resonanssin virstanpylväisiin 2 000 ja 4 000.

Tong-Shi Renewal Lunar New Year -tapahtuma

Tong-Shi kutsuu sinut uudistumiseensa, kutsuun paistatella päättyneen vuoden haalistunutta hehkua ja aloittaa sykli uudelleen, toivottaen uusi vuosi tervetulleeksi avosylin ja optimismilla.
16. tammikuuta klo 3.00 - 6. helmikuuta klo 02.59. palvelinaikaa, pelaajat voivat suorittaa päivittäisiä tehtäviä ansaitakseen lomapalkintoja, kuten Punaiset laukut Ja Tseym. Pelaajat voivat myös saada palkintoja, kuten Xiansai muotokuvakehys jumalallinen kehys Ja Emojilla kirjautuaksesi sisään tässä lueteltuina päivinä ja päivämäärinä. Jos unohdat saada kirjautumispalkinnon jonakin näistä päivistä, sinulle annetaan tehtävä suoritettavana, joka antaa sinulle jääneen palkinnon, kun olet valmis.
Lineage of Beasts -kosmetiikkasetti

Mikä olisikaan parempi tapa voittaa palavan helvetin pedot kuin tulla sellaiseksi itse? Koristele tätä alkuperäistä kosmetiikkaa ja piirrä petojen sukulinjasta tullaksesi Sanctuaryn perimmäiseksi huipun petoeläimeksi. The Vakio beastkin kosmetiikkasetti Voit ostaa pelin sisäisestä kaupasta 1 000 ikuista palloa.
Kausi 9 Battle Pass: Wicked Wanderer

"Matkaisimme ikuisuuden tuon karun joutomaalla. Kuinka kauan, en osaa sanoa. Ja aina, tumma pilvi näytti seuraavan meitä aivan horisontin yläpuolella. - Kadonnut seikkailija The Wicked Wanderer, uusi Battle Pass, joka on omistettu kommunikoimaan vasemman puolen kanssa, on hiipinyt Diablo Immortaliin ja sen mukana Season Nine Battle Passiin klo. 19. tammikuuta klo 3:00 palvelinaikaa. Tämä Battle Pass isännöi 40 joukkoa haasteita ja palkintoja, kuten legendaariset jalokivet, merkit, kädensijat ja paljon muuta. Yhdeksännen kauden taistelupassi kestää vain asti 16. helmikuuta klo 2:59 palvelimen aikaa- aloita demonien tappaminen ja nouse riveihin jo tänään!
Rajoitettu aika tapahtuma murtunut kone

The Fractured Plane on rajoitetun ajan tapahtuva tapahtuma, jossa pelaajat pääsevät olemassaolonsa tuntemattomaan alueeseen. A 15 tarinan haaste, jossa asuu kiihkeimmät kätyri, jonka helvetit voivat heittää tiesi, odottaa sinua. Aloita matkasi mielenrauhaan ajoissa: Fractured Plane on saatavilla alkaen 16. tammikuuta klo 3.00–6. helmikuuta klo 02.59 palvelinaikaa.
Nälkäinen kuu

Aliravittu kuu on tuplaantunut hänen vaatimuksiinsa, tarjoten sinulle välittömän tilaisuuden tyydyttää hänen näennäisesti loputon verenhimonsa! Kuunvalaistu polku, jota kuljet kuullaksesi kuun herrasi lisääntyneen ulvonnan saadaksesi elatusta, on valmis kulkevaksi. Pelaajat voivat suorittaa päivittäisiä tehtäviä saadakseen Astrolabe-voimaa: Voimaa voidaan käyttää piirtämään a Taikuuden siunaus tai Voiman siunaus, joista jokaisella on ainutlaatuisia etuja astrolabesta. Käytä siunauksia saadaksesi Moonslivers, jotka voidaan vaihtaa kuun palkintoihin.
Vieraile täällä lisätietoja Hungering Moon -tapahtuman mekaniikasta.
Virheenkorjauksia
Etsitkö viimeisin erää hotfix-korjauksia ja virheenkorjauksia, jotka on julkaistu Diablo Immortalille? Katso täältä kaikkien alustojen korjaukset ja Tunnetut ongelmat -blogistamme PC-kohtaiset korjaukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up