Lukituksen avaaminen ja muutokset

Dead Space Remake on pelisarjan merkittävä uudelleenkäynnistys, joka elvyttää kaiken hauskuuden vuoden 2008 osuudesta. Isaac Clarkin tarina on epäilemättä intensiivinen ja mukaansatempaava tapahtumasarja, jossa on paljon pelotuksia. Ei voida kiistää, että tämän pelin suorittaminen Hard Modessa on kova haaste. Mutta veteraanipelaajat ovat aina valmiita tähän haasteeseen. Sinun on kuitenkin aika nousta tasolle ja kokea Dead Space Remake -pelin säälimätön Impossible-tila. Tutustu tähän oppaaseen, joka sisältää vaiheet lukituksen avaamiseksi Mahdoton vaikeustila.

Kuinka avata mahdoton tila Dead Space Remakessa?

Toisin kuin aiemmissa Dead Space -peleissä, sinun ei tarvitse avata Impossible Modea Dead Space Remake -pelissä. Mahdoton vaikeustaso on avalittavissa heti, kun aloitat pelin. Vaikka aikaisemmissa osissa vaadittiin koko pelin pelaamista vähintään kerran millä tahansa vaikeustasolla mahdoton tilan avaamiseksi. Onneksi se on muuttunut, ja nyt ei ole mitään ongelmaa nauttia Dead Space Remaken kovista haasteista.

Mitä muutoksia Mahdoton vaikeus tuo?

Vaikeustaso vaihtelee helposta koviin riippuen valitsemastasi asetuksesta. Joten on melko ilmeistä, että Hard and Impossible Difficulty -pelin pelaaminen ei ole kakkua. Impossible Difficultissa esiintyvät viholliset ovat lähes voittamattomia. Tulet olemaan tehdä pieniä vahinkoja ja tehdä suuria vahinkoja mikä tekee Impossible Modesta painajaisen Dead Space Remakessa. Myös kuolema ei ole vaihtoehto tässä tilassa. Automaattista tallennusta ei ole, mikä tarkoittaa, että jos kuolet kerran, peli joko alkaa alusta tai antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa Hard-vaikeustasolla. Suosittelen kuitenkin tehostamaan ja ottamaan tämän haasteen, koska pelin suorittaminen Impossible-vaikeusasteessa vie sinut perille. Kiillotetut haalarit ja käsitykki pelissä Dead Space Remake. Tämä kattaa kaiken, mikä liittyy Dead Space Remake -pelin Impossible Mode -tilaan. Kun olet täällä, muista tutustua muihin Dead Space Remake Relow Game -oppaihimme.

Table
  1. Kuinka avata mahdoton tila Dead Space Remakessa?
    1. Mitä muutoksia Mahdoton vaikeus tuo?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up