Luxury Home Tycoon Codes (joulukuu 2022)

Luxury Home Tycoon on Banana Bunch -peli!! Robloxille. Kuten nimestä voi päätellä, se on tycoon-peli, jossa voit rakentaa oman luksustalosi. Mutta ei siinä vielä kaikki, täällä voit myös järjestää juhlia ystäviesi kanssa tai ostaa kalliita autoja. Ja ylimääräinen käteinen voi nopeuttaa prosessia. Joten tässä oppaassa tutustu Luxury Home Tycoon -koodiin ja niiden lunastamiseen.

Table
 1. Kaikki luksuskodin tycoon-koodit
  1. Toimintakoodit
  2. Vanhentuneet koodit
 2. Kuinka lunastaa Luxury Home Tycoon -koodit

Kaikki luksuskodin tycoon-koodit

Nämä koodit toimivat alkaen 16. joulukuuta 2022, kun kirjauduimme ulos. Mutta Roblox-koodit vanhenevat yleensä 2 tai 3 päivässä. Päivitämme uusia koodeja sitä mukaa kun niitä julkaistaan. Alla on kaikki koodit, joita voit tällä hetkellä käyttää Luxury Home Tycoonissa. Voit myös löytää sen jälkeen koodit, jotka ovat nyt merkityksettömiä.

Toimintakoodit

 • uusi päivitys1: Lunasta tämä koodi saadaksesi ilmaisen 2x käteislisäyksen 30 minuutiksi.
 • Liity ryhmään: Voit liittyä kehittäjäryhmään Nippu banaaneja!! saada 12 000 käteistä.

Vanhentuneet koodit

Nämä ovat kaikki tämän pelin vanhentuneita koodeja.

 • Tälle pelille ei ole tällä hetkellä vanhentuneita koodeja. Muista tarkistaa tämä luettelo myöhemmin nähdäksesi, onko jokin yllä olevista koodeista enää käyttökelpoinen.

Kuinka lunastaa Luxury Home Tycoon -koodit

 • Heittää Ylellinen kodin tycoon Robloxilta.
 • Napsauta purppuraa painiketta, jossa on huutomerkkikuvake. Löydät sen päänäytön vasemmasta alakulmasta.
 • Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa on tekstiruutu ja "Vahvista"-painike.
 • Kirjoita tai liitä koodit tähän tekstikenttään, jossa lukee "Kirjoita koodi tähän".
 • Seuraavanapsauta Vahvista-painiketta.
 • Peli tarkistaa koodin oikeellisuuden. Jos se toimii, saat palkinnot. Mutta jos se on vanhentunut, se sanoo "Koodia ei löydy". Nämä koodit ovat yleensä kirjainkoolla, joten suosittelen syöttämään koodin täsmälleen edellä mainitulla tavalla. Tämä varmistaa, että et ole muuttanut koodia ja sinulla on paremmat mahdollisuudet lunastaa se, jos se toimii edelleen. Tämä kattaa tämän oppaan kaikista Luxury Home Tycoon -koodeista ja niiden lunastamisesta. Jos pidit tästä oppaasta hyödyllisenä ja etsit lisää ilmaislahjoja, tutustu muihin Roblox pelin koodit ja Roblox-tarjouskoodit. Jos tarvitset lisäapua muihin vastaaviin peleihin, tutustu meidän peliimme Roblox osio.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up