Madden 23 Sacks - Kuinka suorittaa Blitz & Pass Rush

Vaikka Madden 23 on vahvasti riippuvainen siitä, että teet maaleja joukkueellesi, se tarvitsee myös puolustusta. Jos puolustuksesi on heikko tarpeidesi hetkellä, saatat päätyä häviäjän puolelle. Vaikka on olemassa erilaisia ​​puolustavia pelikirjoja, sinun on säädettävä se, joka vastaa pelaajiesi tilastoja. Tällaisissa olosuhteissa paras vaihtoehto pelaajien kanssa on Sacks. Koska se auttaa parantamaan puolustusta, monet pelaajat ihmettelevät kuinka saada säkkejä Madden 23:ssa. Jos etsit tätä ominaisuutta, olet oikeassa paikassa, koska tämä opas auttaa sinua saamaan enemmän niitä. Joten katsotaanpa tätä opasta tarkemmin ja hankitaan lisää ominaisuuksia pelaajillesi.

Kuinka saada laukkuja Madden 23:ssa

Blits ja ryntäyssyöttö ovat loistavia tapoja painostaa vastustajan pelinrakentajaa. Koska tämä voi johtaa rähmäilyyn, voit melko paljon arvata, kuinka tärkeää se voi olla joukkueellesi. Jokainen onnistunut blitz voi johtaa mahdolliseen lomautukseen, joten aiomme keskittyä siihen hieman enemmän. Tässä on kuitenkin neljä parasta tapaa saada lisää laukkuja Madden 23:ssa:

  • Varmista, että suljet pois mahdollisimman monet opposition lyhyet syöttövaihtoehdot.
  • Sen jälkeen seuraavan tavoitteesi pitäisi olla hyvä nopea peli. Jos blitsaat täydellisesti, saat enemmän säkkejä pelatessasi.
  • Seuraavaksi sinun on valittava taustalinjastasi pelaajat, joilla on korkeammat syöttötilastot.
  • Lopuksi sinun täytyy harjoitella blitziäsi ja syöttää juoksemalla kentällä ja sen ulkopuolella. Käytä siis harjoituksiin käytettävissä olevaa aikaa ohjaamalla pass rusheria.

Siinä on kaikki, kuinka saada Sacks in Madden 23. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Madda 23 oppaat täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka saada laukkuja Madden 23:ssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up