Madden 23 Training Points -koulutuspistettä - Kuinka saada ja käyttää niitä MUT:ssa

Mietitkö kuinka saada ja käyttää harjoituspisteitä Madden 23 MUT:ssa? Sitten tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Harjoittelupisteet ovat yksi tärkeimmistä tavoista käydä kauppaa Madden Ultimate Team -tiimisi kanssa. Joten on luonnollista, että haluat tietää, kuinka saada enemmän. Ei vain sitä, vaan myös niiden parhaiden käyttötapojen tunteminen on varsin hyödyllistä. Onneksi on hyödyllisiä asioita, joita voidaan tehdä. Joten jos haluat parantaa Madden Ultimate -tiimiäsi, suosittelemme, että jatkat lukemista alla.

Kuinka saada harjoituspisteitä Madden 23 MUT:ssa

Paras tapa saada harjoituspisteitä Madden 23 MUT:ssa on läpi soolohaasteiden suorittaminen, pelien pelaaminen ja pakettien avaaminen. Voit myös ansaita tietyn määrän TP:tä myymällä pelaajia. Summa riippuu kuitenkin pelaajien OVR:stä. Koska voit päivittää pelaajiesi tiettyjä ominaisuuksia ja luoda oikein toimivan MUT:n, harjoituspisteet ovat hyödyllisiä. Toki, jos kaikki epäonnistuu, voit varmasti osta paketteja ja lisää TP:n määrää. Koska sinun on käytettävä todellista rahaa niihin, emme todellakaan suosittele tätä menetelmää. Sen pitäisi olla enemmän viimeinen keino kuin vaihtoehto. Tätä silmällä pitäen tietäminen, mihin ne käytetään, on myös terve tapa säilyttää enemmän pisteitä.

Kuinka käyttää harjoituspisteitä

Paras tapa käyttää harjoituspisteitä Madden 23 MUT:lle on kautta parantaa pelaajiesi ominaisuuksia. Voit siirtyä Päivitykset-välilehdelle MUT-valikosta ja valita sitten soittimen, jonka haluat päivittää. Huomaa, että tämä toimii pelaajille, joilla on päivitettäviä ominaisuuksia. Voit myydä pelaajan, jos hänellä ei ole ominaisuutta, ja saada sen sijaan harjoituspisteitä. Siinä on kaikki koulutuspisteiden hankkimisesta ja käyttämisestä Madden 23 MUT:ssa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Madda 23 oppaat täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka saada harjoituspisteitä Madden 23 MUT:ssa
    1. Kuinka käyttää harjoituspisteitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up