Marvel Snap Best Destruction Deck (2023)

Kuten nimestä voi päätellä, voit nauttia Marvel-suosikkihahmoistasi strategisella tavalla. Tässä kaupankäyntikorttipelissä voit rakentaa suosikkipakkojasi kohdataksesi vastustajat kolmessa eri paikassa. Koska tässä pelissä kohtaat reaaliaikaisia ​​vastustajia, sinun on rakennettava vahva ja tehokas pakka. Koska eri korteilla on erilaisia ​​kykyjä tarjota sinulle, osa niistä loistaa massiivisen tuhon aiheuttamisessa. Tällaiset kortit tekevät ylivoiman Tuhoa kansi Marvel Snapsissa. Tästä oppaasta saat tietoa yhdestä kaikkien aikojen tehokkaimmista Destroy-pakista.

Paras Destroy Deck Marvel Snapissa: Early Dominance!

Tässä ovat kaikki kortit, jotka muodostavat yhden tämän pelin parhaista Destroy Deckistä.

 • Bucky Barnes
 • Verilöyly
 • Enkeli
 • Nova
 • Deathlocks
 • Killmonger
 • Amerikka Chávez
 • Angela
  2x energiaa ja 1x tehoa
 • Myrsky
 • Jessica Jones
 • Valkoinen kuningatar
 • hämähäkkinainen

Mikä tekee tästä pakkauksesta tuhoutuvan?

Ensin yrität pelata Bucky Barnes tästä Destroy Deckistä Marvel Snapissa. Lisäksi, jos pelaat a Verilöyly sen yläpuolella, se tuhoaa Buckyn ja antaa sinulle a 6x Mighty Winter Soldier se on a +2 verilöylyvoimaa. Lisäksi, jos sinulla on a Enkeli kortti pakassa, se lentää automaattisesti paikkaan. Joten saat paljon raakaa voimaa näiden kolmen ensimmäisen arvonnan kautta. Toinen paras yhdistelmä yllä olevasta Marvel Snap Destroy -paketista on Nova (Kun tämä tuhoutuu, anna korteillesi +1 teho) & Kuolonlukot. Voit pelata tätä yhdistelmää pelin keskellä. Voit heittää Novan, ja mikä parasta, voit tuhota sen Deathlocks tai Killmonger. Tämä ei ainoastaan ​​vahvista muita kortteja, vaan se myös vaikuttaa valtavasti siihen paikkaan, jossa se heitettiin. Nyt siirrytään asiaan Amerikka Chávez, kolossaalilla 9x Teho kädessä, voit käyttää tätä korttia vuorolla 6. Se vahvistaa valta-asemaasi paikan suhteen. Toiseksi paras kortti Marvel Snap Destroy -pakan ominaisuuksissa Angela. Tämä on ensimmäinen kortti, joka sinun tulee pelata paikassa, kuten mikä tahansa muu kortti, jonka asetat Angelan jälkeen lisää tehoaan +2.
Saatat yllättyä nähdessään Myrsky luettelossa, mutta voi osoittautua hyödylliseksi, jos sitä käytetään oikein. Tämä kortti voi saada vastustajasi menemään vuoronsa, ja kuten tiedät, jokainen vuoro on tärkeä! Paikassa, jossa pelataan vain yksi kortti tai ei ollenkaan, voit pelata Jessica Jones. Jos korttia ei pelata seuraavassa vuorossa, voitat +4 tehoa.
Valkoinen kuningatar on yksi Destroy Deck of Marvel Snapin showvarastajista korteista. Se ei vain saa sinua 6x teho mutta myös nosta kopio vastustajasi pakan korkeimmasta kortista. Viimeinen mutta ei vähäisin, hämähäkkinainen täyttää paikan energianpoistokykynsä ansiosta. hämähäkkinainen vähentää vihollisen kortin koko voimaa yhdellä pisteellä.
Katso tämä video kohteesta Mukava laukaus saadaksesi visuaalisen referenssin tälle Destroy Deckille. Tämä kaikki on katettu parhaassa Marvel Snap Destroy -pakissa. Sillä välin olet täällä, muista tutustua toiseen oppaaseemme Parhaat Marvel Snap -kortit.

Table
 1. Paras Destroy Deck Marvel Snapissa: Early Dominance!
  1. Mikä tekee tästä pakkauksesta tuhoutuvan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up