Mekaanikon oppaan rikkominen Fire Emblem Engagessa (FE Engage)

The Rikki mekaanikko on uusin lisäys Fire Emblem Engage -taisteluihin. Tässä FE-sarjan seitsemännessätoista osassa matkustat Euroopan mantereen halki Elyos. Tällä matkalla tapaat uusia liittolaisia ​​ja vihollisia. Joten on välttämätöntä tuntea taistelumekaniikka ennen pelin julkaisua 20. tammikuuta 2023. Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää Break-järjestelmästä.

Table
  1. Mikä on Break Mechanic Fire Emblem Engagessa
    1. Kuinka kesyttää vastustaja

Mikä on Break Mechanic Fire Emblem Engagessa

Break-mekaanikko voi aiheuttaa a Katkaise tilatehoste vastustajaan, jolloin hän ei pysty suorittamaan a vastahyökkäys. Tämä voi kääntää taistelun aallon sinun eduksesi, koska tämä on vuoropohjainen taktinen peli. Joten vastustajan murtaminen estää heitä hyökkäämästä kunnes seuraava käänne. Intelligent Systemsin lisäämä tämä mekaniikka tuo taisteluun syvyyttä ja asettaa aseen valinnan etusijalle ennen taisteluun ryhtymistä.

Kuinka kesyttää vastustaja

Jos olet pelannut tämän pelin aiempia osia, sinun on tunnettava pelin taistelujärjestelmä. The Aseiden kolmio mekaanikko on palannut suureksi osaksi taisteluita. Tässä kivi-paperi-sakset muistuttavassa järjestelmässä on kolme pääasetta Kirves, keihäs ja miekka ja ne toimivat seuraavasti:

  • Axes löi Lancesia
  • Lance voittaa Spaden
  • Miekat lyövät kirveitä

Voit murtaa vastustajan, sinun on hyökättävä aseella, jolla on etu vihollisyksikkösi aseeseen verrattuna. Näet vihollisesi aseen symbolina a kuvake päänsä yli taistelukentällä. Joten jos vihollisesi pitää miekkaa kädessään, keihällä on parhaat mahdollisuudet murtaa ne. Tämä tilavaikutus kuitenkin on ei taata ja se voi riippua tekijöistä, kuten laitteesi tasosta. Lisäksi, jos aloitat taistelun epäedullisessa asemassa olevalla aseella, tämä tilavaikutus voi vaikuttaa sinuunkin. Siinä kaikki, mitä sinun tulee tietää Fire Emblem Engagen Break Mechanicista. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kaikki luokat voit käyttää, muista tarkistaa meidän FE Kiinnitä osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up