Metal Sonicin avaaminen Sonic Speed ​​​​Simulatorissa

Ääninopeuden simulaattori on lukemattomia skinejä, jotka voit avata, mukaan lukien Sonic metallia se on mukavinta mitä voit saada. Tämä metalliversio ei näytä yhtään rakastetulta Hedgehogilta. Dr. Eggmanin luoma metallivariantti pystyy vastaamaan ja toistamaan orgaanisen vastineensa liikkeitä ja nopeutta. Tämä tekee hänestä yhden sarjan vahvimmista ja vaarallisimmista vihollisista. Tämä opas kertoo, kuinka voit avata tämän metalliversion lukituksen Roblox Speed ​​​​Simulatorissa.

Kuinka saada Metal Sonic Sonic Speed ​​​​Simulatorissa

Tässä Sonic the Hedgehog -virallisessa Roblox-pelissä tavoitteenasi on tehdä se tasolle pääsemiseksi nopea juoksu. Kun nouset tasolle, nopeudesi ja voimasi kasvavat ja voit kilpailla muiden pelaajien kanssa voittaaksesi mahtavia palkintoja. Nyt, ennen kuin yrität Metal Madness -tapahtumaa, haluat saavuttaa korkean tason noin 100. Myös varustaa CAO lemmikit lisäämään nopeuttasi, tehoasi ja magneettiasi.
Saadaksesi Metal Sonicin, sinun on suoritettava kaikki tehtävät hänen Metal Madness -tapahtumassaan. Etsi lainattu Mysterious Spheres, voita Metal Sonic kolme kertaa ja loppu kisa ajassa 1:20 avataksesi sen. Saat myös CHAO:n jokaisesta sen tapahtuman tehtävästä. Tapahtuman aloittaminen:

  • Etsi portaali nimeltä Metallihulluutta ja syötä se.
  • Metal Sonic haastaa sinut a rotu.
  • Juokse pitkin polku Ja välttää putoamista. Jos teet niin, sinun on aloitettava alusta viimeinen tarkistuspiste.
  • Vältä Vaaleanpunaiset säteet nollauksen välttämiseksi.
  • Kerää Mysteeripallot, EXP-jalokivet ja sormukset tietä pitkin.
  • Älä huoli, jos häviät kilpailun, sillä joudut jauhamaan tämän kilpailun kerätäksesi kaikki mysteeripallot.
  • Yhden pisteen jälkeen ymmärrät radan jokaisen kulman ja voit voittaa sen helposti.

Kun olet suorittanut kaikki tehtävät, saat ilmoituksen "Metal Sonic avattu". Sitten voit varustaa sen ihon valintavalikosta. Siinä kaikki, kuinka saat Metal Sonicin Sonic Speed ​​​​Simulatoriin. Kun olet täällä, tutustu luetteloomme Sonic Speed ​​​​Simulator koodit saada ilmaisia ​​lahjoja meidän Roblox-osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up