Metsän lapset: Kuinka saada haulikko

Sons of The Forest vie sinut syrjäiselle saarelle, jossa käytät kaikkia taitojasi ja vaistojasi auttaaksesi sinua selviytymään saaren ihmissyöjistä. Peli tarjoaa pelaajilleen joukon selviytymisvarusteita ja esineitä, joita voi löytää hajallaan ympäri metsää. Mutta tulen syttäminen ei välttämättä riitä, kun pedot nostavat päänsä, joten pelissä on monipuolinen luettelo aseista löydettäväksi ja varustelluksi. Yksi näistä aseista on haulikko, ja tässä on opas, kuinka saat sen käsiisi Sons of The Forestissa.

Table
  1. Kuinka löytää haulikko Sons of The Forestissa
    1. Kuinka löytää lapio

Kuinka löytää haulikko Sons of The Forestissa

Haulikko on pelin tehokkain ase. Koska aseita varten on vain rajallinen määrä ammuksia, pelaajat käyttävät sitä yleensä vain vaikeissa tilanteissa. Saadaksesi haulikko sinun on ensin hankittava lapio.

Kuinka löytää lapio

  • Lapio löytyy lumisen vuorijonon vasemmalla puolella sijaitsevasta luolasta. Mutta pääsy tähän luolaan vaatii vielä kaksi erikoistunetta: Kielipistooli JA Rebreathers.
  • Rope Gun löytyy luolasta törmäyspuolen oikealla puolella. Rebreather sijaitsee syrjäisessä luolassa saaren vasemmassa yläkulmassa joen suistossa. Kun löydät nämä kaksi esinettä, suuntaa luolaan. Sinun on käytettävä köysipyssyä ylittääksesi ensimmäinen rako ja uudelleenhengittäjä uidaksesi veden alla päästäksesi kapeiden käytävien läpi löytääksesi lapion. Ota huomioon, että kaikki nämä luolat ovat täynnä mutantteja ja haluat tulla sisään valmistautuneena. Tarkista tämä opas Kuinka saada lapio Lisätietoja.

Nyt kun sinulla on lapio, käytä GPS:ää matkustaaksesi violetti ilmaisin kartalla. Kivääri on haudattu a matala ristillä merkitty hauta. Kaivaa lapiollasi esiin haulikko ja sen mukana haudattu GPS-seuranta. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää haulikon löytämisestä Sons of the Forestissa. Tutustu meidän Metsän lapset -osiossa saadaksesi lisätietoja pelistä täältä Relow Gameista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up