Metsän lapset: kuinka saada kangas

Yksi perusmateriaaleista, joita saatat haluta saada käsiisi Sons of the Forestissa, on kangas. Ja koska olet jumissa tuntemattomalle saarelle, sen löytäminen on melko vaikeaa. Joten tässä on joitain paikkoja, joista löydät kankaita Sons of the Forestista ja kuinka voit käyttää niitä.

Table
 1. Kuinka saada kangasta Sons of the Forestissa
  1. Kuinka käyttää kangasta Sons of the Forestissa

Kuinka saada kangasta Sons of the Forestissa

Voit löytää kangasta ryöstämällä laatikoita tai joissakin luolissa tässä pelissä. Tämä on harvinainen esine, eikä sitä synny yhtä usein. Ja koska sillä ei ole kiinteää kutua, sille ei ole kasvatusmenetelmää. Nämä kaksi tapaa näyttävät siis olevan ainoita työmenetelmiä tällä hetkellä.

 • Ota GPS esiin ja etsi luolia, joita et ole vielä tutkinut.
 • Kun saavutat ne, etsi maassa olevia laatikoita, jotka voit avata ja ryöstää.
 • Kun olet luolassa, tutustu alueisiin. Varmista, että tarkistat maaston huolellisesti, jotta et menetä mitään esineitä.
 • Kun olet löytänyt kankaan, nosta se painamalla E. Se lisätään varastoosi.
 • Toinen loistava paikka hankkia tavaraa on pelin alussa. Kun nouset ylös törmäyksen jälkeen, törmäyspaikalla on paljon saaliista. On mahdollista, että löydät täältä vaatteita.

  Kuinka käyttää kangasta Sons of the Forestissa

  Kangasta käytetään pelin askartelumateriaalina. Toistaiseksi kankaalle on tunnettuja käyttötarkoituksia rajoitetusti. Näihin kuuluu luominen a Molotovs tai taskulamppu. Tarvitset 1 kankaan ja 1 pullon vodkaa Molotov-cocktailin valmistamiseen. Ja taskulampun tekemiseen tarvitset 1 kankaan ja 1 tikun. Tämä kattaa tämän oppaan mahdollisista paikoista, joista voit saada kangasta Sons of the Forestissa, ja kuinka sitä käytetään. Jos haluat lisätietoja tämän pelin muista aiheista, tutustu muihin aiheisiin Metsän lapset oppaita. Täältä saat apua miten Käytä pikanäppäimiä, ottaa kelkka, ota lapioja enemmän.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up