Metsän lapset Naamiointipuvun sijainti ja sen löytäminen

Etsitkö paikkaa, josta löydät naamiointipuvun tai naamiointipuvun Virginialle Sons of the Forestissa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Ilmeisesti Virginia se on hyödyllinen kumppani rinnalla Kelvin. Koska hän esiintyy ensin sinisessä mekossa, voit tarjota hänelle uusia mekkoja, joita hän sitten käyttää. Vaikka puku on tarpeeksi yksinkertainen antaa hänelle, vaikea osa on löytää ja saada se. Koska saareen tutustuminen on vaarallista ja pelottavaa, sinun on oltava varovainen tehdessäsi sitä. Joten jos et halua vaeltaa epämääräisesti Metsän läpi, suosittelemme jatkamaan lukemista alla ja katsomaan tämän asun tarkan sijainnin.

Table
  1. Mistä löytää camo-puku Sons of the Forestista
    1. Kuinka antaa naamiointipuku Virginialle

Mistä löytää camo-puku Sons of the Forestista

Naamiointipuvun tai naamiointipuvun sijainti on yksi Sons of the Forest -rannoista. Tarkka sijainti on merkitty yllä olevaan karttaan. Kuten näette, se on aina huipulle asti, ja jos et ole jo, valmistaudu tapaamaan joitain metsän kauheita asukkaita. Kun olet tällä rannalla, etsi kanootti, joka on tuotu maihin. Se on yleensä itsestään ja löydät puvun sisältä. Vaikka se ei tarjoa ylivoimaista toimivuutta, Virginian naamiointipuku on ostamisen arvoinen.

Kuinka antaa naamiointipuku Virginialle

Kun onnistut noutamaan naamiointipuvun, voit antaa sen Virginialle pudottamalla sen hänen eteensä. Hän varustaa sen ja käyttää sitä, kunnes annat hänelle uuden asun käytettäväksi. Siinä on kaikki, mistä löytää naamiointipuvun tai naamiointipuvun Sons of the Forestissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Metsän lapset oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up