Metsän lapset Pelastuspeli

Mietitkö kuinka pelastat pelin ja edistymisesi Sons of the Forestissa? Joten tämä opas näyttää sinulle kaiken, mitä tarvitset. Sons of the Forestin kaltaisessa kauhuselviytymispelissä edistymisesi on ehdottoman tärkeää. Joten sinun on varmistettava, että tallennat sen paikasta toiseen. Metsässä on lukuisia pelottavia asukkaita, mutta voit melkein oppia varmistamaan edistymisesi heti alusta alkaen. Selvitämme pian, onko tästä tallennetusta pelistä hyötyä sen jälkeen, kun peli on poistunut Early Accessista. Mutta sillä välin voit tallentaa sen seuraavasti.

Table
  1. Kuinka pelastaa peli Sons of the Forestissa
    1. Kuinka ladata tallennettu peli Sons of the Forestissa
    2. Voitko luoda useita tallennuksia? (tallenna paikkoja)

Kuinka pelastaa peli Sons of the Forestissa

Se on melko yksinkertaista, sinun tarvitsee vain mennä tukikohtaasi tai telttaan ja näet levykkeen kaltaisen kuvakkeen. Kun pidät kuvaketta teltassasi, sinulla on mahdollisuus tallentaa peli ja suojata siten edistymistäsi Sons of the Forestissa. KUTEN aina kun olet teltassa lepäämässä ja kasvattamassa kestävyyttä, muista painaa E ja tallentaa edistymisesi.

Kuinka ladata tallennettu peli Sons of the Forestissa

Nyt kun tiedät kuinka tallentaa pelisi, entä jos haluat ladata jonkin tallennetuista peleistäsi ja jatkaa edistymistäsi siitä? Onneksi tallennetun pelin lataaminen on tarpeeksi helppoa. Voit palata päävalikkoon ja valita tarvittavan tiedoston.

Voitko luoda useita tallennuksia? (tallenna paikkoja)

Onneksi peli mahdollistaa 10 tallennuspaikkaa jokaisessa pelikierroksessa. Joten sinun ei tarvitse ladata uudelleen samalla tavalla. Jos sinulla on jotain erilaista mielessäsi yhden kolikkopelin kanssa, voit aina luoda toisen. Siinä kaikki pelin pelastamisesta Sons of the Forestissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Metsän lapset oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up