Mihin levittää aloe veraa metsän lapsille

Jos haluat löytää Aloe Vera Sons of The Forestissa, tämä sijaintiopas on sinua varten. Koska joudut jäämään saarelle minimaalisilla resursseilla, ravinnonhaku on paras tapa selviytyä. Onneksi saarella on runsaasti materiaaleja, joita voit kerätä tutkimalla. Nämä resurssit ovat ruokaa, lääkkeitä ja kaikkea muuta, mitä tarvitset selviytyäksesi. Tässä oppaassa kerromme sinulle kuinka saada Aloevera SoTF: ssä.

Mistä löytää aloe veran sijainnin Sons of The Forestissa

Sons of The Forestissa pelaajat löytävät Aloe Veran viereisestä metsälattiasta vesistöjä. Olemme merkinneet niiden sijainnin yllä olevaan karttaan. Olemme havainneet, että ne kasvavat runsaasti kartan länsiosassa. Myös nämä kasvavat ryhmissä, joten jos löydät sellaisen, etsi muita. Poimi ne vain kävelemällä niiden luo ja pitämällä kiinni E-painike.
Vaihtoehtoisesti voit myös saada tämän kasvin Virginiasta lahjaksi. Mutta sinun täytyy ystävystyä hänen kanssaan Ensimmäinen.

Kuinka käyttää aloe veraa SoTF: ssä

Aloe Veralla on useita käyttötarkoituksia tässä pelissä. Ensimmäinen on, että voit syödä sen raakana. Tämä täyttää nälkämittarisi, jos ruoka loppuu. Tämä ei kuitenkaan ole tämän kasvin päätehtävä. Sons of The Forestissa pelaajat voivat luoda Aloe Veraa Health Mix ja Health Mix+. Voit lisätä ne pikavalintapaikkaan ja käyttää niitä taistellessasi mutantteja tai muita vihollisia vastaan. Niiden luominen:

  • painaa "minä" avataksesi sinun Varasto.
  • Liikuta hiirtä alaspäin löytääksesi Aloe Vera Sienet-osion vierestä.
  • Oikealla painikkeella kiinnittääksesi sen maton keskelle.
  • Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella Yarrow istuttaa ja valita Ratas -kuvaketta yhdistääksesi ne.
  • Ja voila! Terveyssekoituksesi on valmis.
  • varten Health Blend+korvaa Yarrow:lla Korte JA Fireweed.

Se on kaikki meiltä siitä, mistä löytää ja miten Aloe Veraa käytetään Sons of The Forestissa. Jos pidit tästä oppaasta, sinun kannattaa tutustua oppaaseemme lisää SoTF-osio.

Table
  1. Mistä löytää aloe veran sijainnin Sons of The Forestissa
  2. Kuinka käyttää aloe veraa SoTF: ssä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up