Mikä oli Wordlen vastaus eilen? (Helmikuu 2023)

Wordlen vastaus eiliseltä on erittäin tärkeä tämän päivän pulman ratkaisemiseksi. Se voi olla hyödyllinen monella tapaa. Sinulla on esimerkiksi yksi sana vähemmän huolestuttavana, mikä säästää sinut yrityksen. Sen jälkeen voit seurata näitä vastauksia muutaman istunnon aikana ja yrittää selvittää, noudattaako Wordle kaavaa. Joten ei väliä mitä etsit, tässä on vastaus Yesterday's Wordleen.

Table
  1. Mikä oli Wordlen vastaus eilen?
    1. Kuinka käyttää eilisen Wordlen vastausta?

Mikä oli Wordlen vastaus eilen?

Wordlen vastaus eiliseltä tammikuun 31. päivä se oli KAUTTA. Jos etsit tämän päivän ratkaisua tai muita aiempia vastauksia, suosittelen, että tutustut meidän Wordlen päivittäiset vastaukset opas. Päivitämme sitä päivittäin uusimmalla ratkaisulla ja se on hyödyllinen myös, jos etsit luetteloa aiemmista vastauksista. Mitä tulee Wordleen, voit pelata sitä suoraan sen virallisella verkkosivustolla tässä.

Kuinka käyttää eilisen Wordlen vastausta?

  • Kuten edellä mainittiin, eilisen vastauksen suurin hyöty on olla toistamatta sitä tämän päivän ratkaisussa. Saat yhteensä 6 yritystä, joten tämä auttaa sinua säästämään vain yhden.
  • Myöhemmin voit käyttää muita sanoja, joissa on yksilöllisiä kirjaimia tai eri sijoitteluja, käyttämällä eilisen vastausta. Tämä on yleinen ehdotus, eikä sillä ole paljon tekemistä edellisen vastauksen kanssa, mutta tässä on esimerkki.
    • Oletetaan, että eilinen vastaus on RISTI, tässä S toistuu kahdesti. Voit kokeilla käyttää sanaa CHARM. Tässä kirjain C on samassa paikassa, myös R-kirjain toistuu, mutta on eri paikassa ja loput 3 kirjainta ovat täysin uusia. Tällaisten sanojen käyttäminen voi auttaa sinua löytämään vastauksen nopeammin.
  • Lopuksi, jos unohdat pelata Wordleä jonain päivänä, se toimii myös yksinkertaisena yhteenvetona siitä, mitä jäit paitsi.

Tämä kattaa tämän oppaan siitä, mikä Wordlen vastaus oli eilen ja kuinka sitä käytetään. Jos pidät näiden sanapelien pelaamisesta, älä unohda tutustua ratkaisuihimme Heardle Ja Byrdle. Ja katso kaikki peliin liittyvä Soittimen muokkaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up