Mikä on aseen taito Fire Emblem Engagessa (selvitetty)

FE Engage on yksi Fire Emblem -sarjan odotetuimmista osista. Tässä pelissä pelaajat voivat taistella useiden uusien ja vanhojen Emblem-sankareiden kanssa voittaakseen Fell Dragonin. Tämän lisäksi pelissä on myös paljon luokkia, joilla voit varustaa ja vapauttaa todellisen potentiaalisi. Kaikki eivät kuitenkaan ole helposti saavutettavissa ja vaativat jonkin verran aseosaamista. Jos olet uusi tulokas etkä ole tietoinen mitä on asetaito Fire Emblem (FE) Engagessajoten tässä on mitä kaipasit.

Kuinka asetaito toimii Fire Emblem (FE) Engagessa? (Vastaa)

Kuvan tekijät: BenFM Weapon Proficiency on eräänlainen Aseiden taidot jonka avulla pelaaja voi vaihtaa luokkaa tai luokkaa uudelleen Fire Emblem Engagessa. Jokaisella pelin yksiköllä on oletusyksikkö, jossa he ovat hyviä. Esimerkiksi Alcryst on taitava jousiammunnassa, mutta et voi siirtää häntä mihinkään Axe-luokkaan ennen kuin hänellä on seuraavat taidot. Lisäksi nämä taidot luokitellaan tasoihin ja tasoihin, joilla on tietty joukko vaatimuksia. Jos olet halukas vaihtamaan yksikön luokkaa, mutta et tiedä siitä miten saat asetaidonVieritä sitten alas saadaksesi lisätietoja.
Lue myös | Luokan vaihtaminen ja luokan vaihtaminen FE Engagessa

Kuinka hankkia aseitaito?

Image Credits: BenFM Tällä hetkellä ainoa tapa saada asetaitoa pelissä on perinyt sen tunnuksesta. Ja sitä varten pelaajien on pakko nostaa joukkovelkakirjatasoaan osuuksilla. Tätä varten voit aina aloittaa Bond-keskustelun ja osallistua myös Arena Trainings -treeneihin heidän kanssaan. Tämä ei ainoastaan ​​auta sinua perimään aseita, vaan myös joitain lisätaitoja. Katso lisätietoja tästä oppaasta osoitteessa kuinka voit lisätä sidostasoasi. Tämä tiivistää kaiken siitä, mitä asetaito on ja kuinka saada se Fire Emblem (FE) Engagessa. Kun olet täällä, tarkista se kuinka nopeasti taso nousee pelissä. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

Table
  1. Kuinka asetaito toimii Fire Emblem (FE) Engagessa? (Vastaa)
  2. Kuinka hankkia aseitaito?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up