Mikä on Discord Nitro ja onko se sen arvoista? (Vastaa)

Discord on ilmainen sovellus, jonka avulla pelaajat ja käyttäjät voivat kommunikoida keskenään eri alustoilla. Olipa kyseessä PC-, Xbox- tai PS-soitin, tämän sovelluksen avulla voit olla vuorovaikutuksessa ystävien ja yhteisöjen kanssa ympäri maailmaa. Lisäksi tämä sovellus tarjoaa äänikeskustelun lisäksi myös videopuhelut, suoratoiston ja joukon botteja. Mutta entä maksullinen premium-jäsenyys tai Nitro-versio? Tutustu oppaaseemme saadaksesi lisätietoja Discord Nitrosta ja siitä, onko se hintansa arvoinen.

Table
  1. Mikä on Discord Nitro
    1. Nitro vs Nitro Base
    2. Onko Discord Nitro sen arvoinen?

Mikä on Discord Nitro

Kuten edellä mainittiin, Discord Nitro on palkkio maksettu Discord-sovelluksen jäsenyys tai tilaus. Eri tilauspakettien kanssa tämä tilaus tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka parantavat käyttökokemustasi. Tämä sisältää animoidut avatarit, mukautetut numerotunnisteet, ainutlaatuiset hymiöt, parannettu näytön jakaminen ja paljon muuta. Puhuttaessa näytön jakamisesta, saat korkeamman resoluution näytön jakamisominaisuuden. Tämän lisäksi saat myös mukautettuja tarroja, profiileja, mukautettuja hymiöitä ja Nitro-merkin. On Kaksi Discord Nitron versiot ja ovat seuraavat:

Nitro vs Nitro Base

Kun puhutaan Nitro Basicista, se on a halvempi vaihtoehto Discord Nitroon, joka on enemmän kuin a kokeilupaketti. Tämä tilaus tarjoaa a Nitro merkki, mukautetut videotaustatse on a laajempi tiedostojen jakaminen vaihtoehto. Jos olet innokas Discord-käyttäjä, Discord Nitro tarjoaa enemmän etuja kuin Nitroemäksinen versio. Nitro toimittaa HD-streamit, mukautetut palvelinprofiilitse on a 500 Mt tiedostonjakotoiminto. Sen lisäksi Nitro tarjoaa myös useita mukautettuja aktiviteetteja, joita voit kokeilla pelien lisäksi tai mukaan lukien. Tämä sisältää aktiviteetteja, kuten YouTube- tai NetFlix-juhlat, Poker Night, Shakki tai muut PVP-pohjaiset minipelit. Kun alkuperäinen näytön jakamisen laatu on lukittu 720p nopeudella 30 fpsNitro tarjoaa jopa 4k 60 FPS:llä laatu. Se tarjoaa myös Nitro-tilauksen 2 palvelinpäivitystä vapaa. Jos sinulla ei ole Nitro-tilausta, nämä tehosteet maksavat rahaa 4,99 dollaria kuukaudessa. Voit myös saada a 30 % alennus. ostaa lisää tehosteita, jos olet tilannut Nitron. Vaikka palvelintehosteita käyttävät yleensä Discord-palvelimet tai yhteisön omistajat. Mutta jos haluat tuntea Nitro-version ennen sen ostamista, Nitro Basic antaa sinulle kokemuksen. Tässä on vertailuanalyysi Discord Nitro- ja Nitro Basic -versioista:

Kuten vertailusta näemme, Nitro tarjoaa enemmän ominaisuuksia kuin Nitro Basic. Discord Nitro kuukausittain tilausvälit a 9,99 dollaria kun hänen vuosittain tai vuosittain tilaus on 99,99 dollaria. Voit mennä heidän luokseen virallinen sivusto ostaaksesi jäsenyytesi tai tilauksesi. Mutta onko Nitro hintansa arvoinen? Selvitä se vierittämällä alareunaan.

Onko Discord Nitro sen arvoinen?

Vastaus tähän kysymykseen on kyllä ​​ja ei. Tämä johtuu siitä, että se saattaa olla parasta käyttäjille tai pelaajille, jotka käyttävät Discordia päivittäin. Monet satunnaiset ihmiset ja pelaajat käyvät verkossa kuitenkin vain kaksi tai kolme kertaa viikossa. Tällaisille käyttäjille ja pelaajille ei ehkä ole hyödyllistä tai kekseliäistä ostaa Nitroa. Joten niille pelaajille Discord Nitro ei ehkä ole rahan arvoinen. Discord Nitro -tilaus sopii parhaiten käyttäjille, jotka käyttävät Discordia säännöllisesti tai hallitsevat erilaisia ​​palvelimia. Jos olet kuitenkin utelias ja haluat kokeilla sitä, suosittelemme, että ostat ensin Nitro Classicin tai Basicin. Nitro Basic -versiolla on hinta 2,99 dollaria kuukausi. Vaikka se tarjoaa vähemmän ominaisuuksia, on loistava vaihtoehto saada kokemusta Discordin premium-ominaisuuksista. Se on parempi ja hintansa arvoinen käyttäjille, jotka käyttävät tätä sovellusta päivittäin ostaakseen Discord Nitro -tilauksen. Satunnaisille käyttäjille Discord tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia tietyin rajoituksin. Joten minkään Nitro-tilauksen ostaminen ei ehkä ole sen arvoista.
On myös laillisia ja laillisia tapoja saada ilmaisia ​​Nitro-koodeja. Tutustu oppaaseemme osoitteessa kuinka saada Nitro-koodit ilmaista tilausta varten saada selville. Mutta viime kädessä sinun on vastattava viimeiseen Discord-tilaustasi koskevaan puheluun. Joten jätämme loput päätöksestäsi.
Siinä on kyse siitä, onko Discord Nitro sen arvoinen. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka palvelin tehostaa, kuinka saada animoitu gif-profiilibanneri, parhaat meemipalvelimetJa Lisäksi Discordiin liittyviä oppaita omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up