Mikä on Dogweed- ja Deathcap-kaupan sijainti Tylypahkan perinnössä?

Tylypahkan perinnössä pelaajat törmäävät moniin paikkoihin tutkiakseen ja selvittääkseen mysteereitä. Kaikkia niitä ei kuitenkaan ole helppo löytää ja käyttää. Yksi tällainen paikka, jota Potterheadit yrittävät löytää, on Dogweed and Deathcap -kauppa. Tästä kaupasta voit ostaa Venomous Tentaculasin lisäksi myös ikonisimpia meluisia mandrakkeja. Jos sinullakin on vaikeuksia löytää pelin kasvikauppaa, olemme täällä auttamassa. Tässä oppaassa olemme maininneet tarkan paikka löytää Dogweed ja Deathcap Tylypahkan perinnöstä.

Table
 1. Kuinka löytää Dogweed and Deathcap's kasvikauppa Tylypahkan perinnöstä? (tarkka sijainti)
  1. Mitä Dogweed and Deathcap -kaupassa on?

Kuinka löytää Dogweed and Deathcap's kasvikauppa Tylypahkan perinnöstä? (tarkka sijainti)

Kuvatekstit: Mike Pengangster Tylypahkan perinnössä pelaajat voivat löytää Dogweed- ja Deathcap-kasvikaupan sijainnin Hogsmeade kartta. Avaa sitten seuraava kartta ja pohjoiset esikaupungit, löydät etsimäsi kasvikaupan. Asiattomalle myymälä on merkitty kartalla merkillä a sienen symbolija omistaja tunnetaan nimellä Beatrice Green. Jos sinulla on edelleen vaikeuksia löytää Dogweed ja Deathcap, katso yllä mainitut kuvat. Kuten edellä mainittiin, voit helposti hankkia tarvittavat myrkylliset lonkerot ja mandrakat Professori Garlickin tehtävä 1. Jos haluat tietää lisää siitä, mitä muuta voit löytää tästä kasvikaupasta, vieritä alas saadaksesi lisätietoja.
Lue myös | Kuinka saada ilmainen mandrake Tylypahkan perinnössä

Mitä Dogweed and Deathcap -kaupassa on?

Kuvat: ConCon Koska tiedät nyt kasvikaupan sijainnin, voit vierailla siellä aina, kun kaipaat Mandragoran kasvien sävelmää. Tämän lisäksi voit ostaa hyödyllisiä asioita, jotka auttavat sinua matkallasi velhojen maailmassa. Alla olemme maininneet listan asioista, joita voit saada Dogweed- ja Deathcap-kasvikaupasta.

 • Siemenet
  • Kiinalaisen kaalin siemeniä 600 kullalla.
  • Myrkyllinen lonkero-siemen 1050 kultarahalla.
  • mandrakan siemeniä 800 kullalla.
 • Taisteluvälineet
  • Mandrake 500 kullalla
  • Myrkyllinen lonkero 600 kullalla
  • Kiinalaista pureskeltavaa kaalia 600 kullalla
 • Tavarat Vaatimushuoneesta

Tämä tiivistää sijainnin, josta löytyy Dogweed- ja Deathcap-kasvikauppa Tylypahkan perinnöstä. Kun olet täällä, katso Muinaiset taikuudet saatavilla pelissä. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut oppaita tähän maagiseen maailmaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up