Mikä on Elden Ringin Silmien puutarha

Elden Ring – GOTY 2022:n voittaja – on varmasti yksi parhaista viime aikoina julkaistuista peleistä. Hienot taistelut, laaja valikoima aseita ja mukaansatempaava tarina ovat lumoaneet sen pelaajakunnan. Mutta fanit haluavat aina lisää. He ovat odottaneet kärsivällisesti FromSoftware DLC:tä. Mutta koska siitä ei ole jälkeäkään, moderit ovat julkaisseet jotain nimeltä Garden of Eyes Elden Ringissä. Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää siitä.

Table
  1. Mikä on Garden of Eyes Mod Elden Ringissä?
    1. Onko Garden of Eyes Mod ilmainen? [Answered]

Mikä on Garden of Eyes Mod Elden Ringissä?

Garden of Eyes on modi, joka esitteli uusia aseita, siirtosarjoja, panssareita ja pomoja. Siinä on yhteensä 20 uutta räätälöityä ja kunnostettua asetta sekä 30 upouutta panssaria. Eikä siinä vielä kaikki, modi sisältää myös aseparin, hevosen nahat, talismaanit ja paljon muuta. Jännittävin osa on, että pelaajat kohtaavat myös erilaisia ​​uusia pomoja.

Onko Garden of Eyes Mod ilmainen? [Answered]

Garden of Eyes Elden Ring -modissa ei valitettavasti ole ilmainen. Päästäksesi niihin, sinun on maksettava pieni maksu moddereille. Modi on ladattavissa, jos tilaat 5 $/kk tilaussuunnitelman osoitteessa patreon. Kun otetaan huomioon hinta ja vastineeksi saatavat hämmästyttävät edut, tämä kuulostaa varmasti maukkaalta tarjoukselta. Ajattele sitä, saat täydellisen arvion Elden Ringistä. Kutsu sitä modiksi tai epäviralliseksi DLC:ksi, se muutti ehdottomasti pelaamisen ulkoasua pysyvästi. Tämä on kaikki mitä sinun tulee tietää Garden of Eyesista Elden modissa. Toivomme, että tästä oppaasta oli apua. Jos näin, katso, kuinka löydät sen Suolen miekka tai kenelle antaa rukouskirjoja Elden Ringillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up