Mikä on elementaalinen ylivuoto WOW Dragonflightissa? [Selitetty]

World of Warcraft -sarjan uusin peli - Dragonflight - tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kulkea Dragon Islesin laajassa ja mukaansatempaavassa maailmassa. Saatavilla on paljon uusia ominaisuuksia, kuten uusia karttoja, taitoja ja lohikäärmeitä. Elemental Overflow on yksi pelin uusista ominaisuuksista. Jos mietit, mikä se on, tässä on kaikki tarvitsemasi tiedot Elemental Overflow:sta World of Warcraft Dragonflightissa.

Table
  1. Elementaarinen ylivuoto WoW Dragonflightissa [Selitetty]
    1. Kuinka käyttää Elemental Overflowa

Elementaarinen ylivuoto WoW Dragonflightissa [Selitetty]

Pelin julkaisun myötä marraskuun 2022 lopussa otettiin käyttöön myös uusi valuutta. Se tunnetaan nimellä Elemental Overflow. Se on erittäin hyödyllinen, koska se voi auttaa sinua ostamaan arvokkaita esineitä WoW Dragonflightissa. Tämän valuutan voi hankkia Primalist Invasion -joukoilta. Nämä hyökkäykset sisältävät tiettyjen vihollisten ryhmiä, kuten tuli, vesi, ilma ja maa. Kun voitat nämä primalistiset NPC:t, sinut palkitaan Elemental Overflowlla. Muista, että nämä primalistiset väkijoukot kuteevat kuuden tunnin välein tunkeutuessaan eri vyöhykkeille Dragon Islesissa. Kun olet tyhjentänyt tietyn alueen, sinun on palattava myöhemmin saadaksesi lisää valuuttaa. Kuten aina, vahvemmat primalistit antavat sinulle enemmän alkuaineylivuotoja, mutta niitä on vaikeampi voittaa. Farming Elemental Overflow on suhteellisen helppoa, koska jokainen Primalist NPC pudottaa kohtuullisen määrän valuuttaa.

Kuinka käyttää Elemental Overflowa

WoW Dragonflightin Elemental Overflow -sovelluksella voi ostaa varusteita, aseita ja muita esineitä Valdrakkenissa sijaitsevasta Mythressasta. Olemme merkinneet yllä olevaan karttaan myyjän tarkan sijainnin. Alla on joitain tuotteita, joita voit ostaa:

  • Rannekorut, Viittoja & Hihnat varten 200 Elemental Overflow
  • Hartiat, Saappaat & Käsineet varten 350 Elemental Overflow
  • Rintakehä, Jalat& Kypärät varten 350 Elemental Overflow
  • Kaikki Aseet varten 800 Perus Ylitäys
  • Myrsky [Pet] varten 1000 elementaalia Ylitäys
  • Phantom liekki [Pet] 1 000 alkuaineylivuodosta
  • Myrskyn iho Salamanther (sopiva 2 000 Perus Ylitäys

Tämä on kaikki mitä sinun tulee tietää Elemental Overflow -pelistä World of Warcraft Dragonflightissa. Jos haluat lisää tällaista sisältöä, pysy kuulolla WoW-sivullamme täällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up