Mikä on Escape From Tarkovin uusi viallinen seinäominaisuus?

Yksi viimeisimmistä Escape from Tarkov -päivityksistä on saanut pelaajat raapimaan päätään. Uusi Viallinen seinä toiminto otettiin käyttöön Piilota-valikossa. Jos olet yksi niistä pelaajista, joilla on vaikeuksia keksiä, mitä tehdä heidän kanssaan, tämä opas kattaa sinut. Tutustu tähän oppaaseen, joka sisältää kaikki tunnetut tiedot Escape from Tarkovin viallisesta seinästä.

Table
  1. Mikä on huono seinä Pako Tarkovista?
    1. Kaikki huonon seinän päivityksen vaiheet ja vaatimukset

Mikä on huono seinä Pako Tarkovista?

Ne, jotka pelaavat Escape from Tarkov, saattavat olla jo tietoisia siitä Piilopaikka toiminto valikossa. Jossa pelaajien on asennettava erilaisia ​​moduuleja selviytymisensä vuoksi. Huono seinä on toinen lisäys piilopaikkaan, joka on asennettava ensin, jotta siihen pääsee käsiksi. A:n mukaan reddit käyttäjä, demond9009, Escape from Tarkovin viallinen seinä on paikka rakentaa a Kuntosali.
Oletetaan, että kuntosali on paikka, jossa pelaaja voi harjoitella Fyysiset taidot, kuten kestävyys, voima jne. Kun olet asentanut viallisen seinän, sinun on tehtävä tämä päivitä ja irrota se etenemään eteenpäin. Seinän päivitys tapahtuu kuitenkin vaiheittain, jotka on saatava päätökseen. Kun päivität huonoa seinää, se alkaa avautua. Tietyn kohdan jälkeen seinä alkaa purkaa ja paljastaa oven takanaan. Ennen kuin saavut päivityksen viimeiseen vaiheeseen, voit mennä tuon oven läpi ja tarkistaa huoneen sisällä. Muista myös, että huonon seinäpäivityksen mukana tulee enemmän debuffs elokuvassa Pako Tarkovista.

Kaikki huonon seinän päivityksen vaiheet ja vaatimukset

Vaihe
Vaatimukset
Rakennusaika
1 1x Quick fleece -kangas 2 1x fleecekangas 12 tuntia 3 1x fleecekangas 24 tuntia 4 1x fleecekangas & Fierce Blow Club 3 tuntia 5 1x fleecekangas, 1x fleece-kangas, 1x metallisakset, 6, 2x rugilla 1 työkalusarja, 1 Elite-pihdit, 5 metallivaraosaa, 1 Xenomorph-tiivistevaahto, 2 lankanippua ja 2 polttimoa 12 tuntia Tämän kaiken peittää Escape from Tarkovin viallinen seinä. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Pakene Tarkovin oppaita Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up