Mikä on Gorilla Tag Ghost?

Pelatessasi Gorilla Tagia olet varmasti kuullut Gorilla Tag Ghostista. Suositussa VR-pelissä, jossa hyppäävät apinat leikkivät tagia, termi haamu näyttää olevan oudossa paikassa. Mutta aivan kuten nimi, kaikilla näillä pelaajilla on kammottavaa tai outoa käyttäytymistä. Joten tässä on mitä sinun tulee tietää Gorilla Tagin haamuista ja mitä tehdä, jos törmäät sellaiseen.

Table
 1. Mitä ovat Gorilla Tag Ghosts?
  1. EndIsHere
  2. Daisy09
  3. Patsas
  4. Gorilla Tag -haamuluettelo
  5. Mitä tehdä, jos Gorilla Tag Lobbyssasi on haamu?

Mitä ovat Gorilla Tag Ghosts?

Monet Gorilla Tag -pelaajat ovat väittäneet kohdanneensa aaveita aulassaan. Syy tähän ilmiöön tai suosittuun tagiin Gorilla Tag Ghost on se, että nämä "haamupelaajat" eivät toimi kuten tavalliset pelaajasi. Monet pelaajat väittävät, että heillä on "valtuudet" kaataa pelisi, kun löydät heidät auloistasi. Toinen yleinen asia, jonka nämä pelaajat voivat tehdä, on kieltää sinut.
Mutta vaikka nämä tarinat voivat olla suosittuja, pelien kehittäjät eivät ole vahvistaneet, ovatko ne totta. Joten suurimmaksi osaksi voit pitää mitä tahansa tällaista pelaajaa hakkerina, jos törmäät sellaiseen. Tässä on joitain Gorilla Tag Ghostsista, joista olet ehkä kuullut:

EndIsHere

Tämä on luultavasti tunnetuin haamu tässä pelissä. Voit tavata EndIsHeren kaupungeissa T-asennossa peilien edessä. Hän on suurimmaksi osaksi vain kammottava haamu, joten sinun ei tarvitse huolehtia paljon, koska hän ei vainoa tai jahtaa sinua. Mutta pelottava osa tapahtuu, kun olet lähellä. Kun seisot liian lähellä EndIsHerea tai tuijotat sitä, näet joskus sen edessäsi. Ja sitten pelisi kaatuu. Monet pelaajat väittävät myös saavansa 3 viikon pelikiellon.

Daisy09

Toinen pelottava haamu tässä pelissä on Daisy09. Ilmeisesti hän on lohenvaaleanpunainen haamu, joka liittyy yksityisiin tai julkisiin auloihin ja soittaa vääristettyä versiota Daisy Bellistä pelotellakseen pelaajia. Hän juoksee vähän ympäriinsä kappaleen soidessa ja lopulta saa sinut kiinni. Ja kun se tapahtuu, pelisi kaatuu. Ja aivan kuten EndIsHere, hänelläkin on kyky kieltää sinut.

Patsas

Patsas on keltainen gorilla-aave, joka nimensä mukaisesti näyttää patsaalta. Mutta ongelma on, että jos löydät sen aulastasi ja katsot muualle, se katoaa. Sen jälkeen se tulee lähemmäksi sinua, kun tarkistat takaisin. Patsas tekee tätä, kunnes se tulee lähelle, ja kuten muutkin haamut, se keskeyttää pelin tai kieltää sinut. Voit enimmäkseen kohdata patsaita kaivoksissa, varsinkin jos pelaat patsaskoodilla.

Gorilla Tag -haamuluettelo

Vaikka yllä olevat kolme olivat suosittuja esimerkkejä, tässä on joitain muita haamuja, joita saatat kohdata tässä pelissä:

 • PBB laajennus
 • Kaiku
 • Banshees
 • Hämähäkki
 • Äänet
 • Muumio
 • Pelaajat tyhjillä nimillä.

Mitä tehdä, jos Gorilla Tag Lobbyssasi on haamu?

Paras tapa tehdä, jos aulassasi on haamu, on lopettaa peli. Aaveet eivät ole todellisia Gorilla Tagissa, mutta hakkerit ovat. Joten paras selitys tapaamiseen on se, että törmäsit hakkeriin. Vaikka voisit pysyä heidän kanssaan ja leikkiä heidän kanssaan, mutta heidän kykynsä kieltää sinua ei ole sen arvoista. Voit käyttää yllä olevaa luetteloa viitteenä nähdäksesi, mitä pelaajia tulee välttää pelatessasi. Tämä kattaa tämän oppaan Gorilla Tag Ghostsista, mitä ne ovat ja mitä tehdä, kun kohtaat sellaisen. Jos haluat lisää samankaltaisia ​​VR-peliaiheita, suosittelen tutustumaan meidän parhaiden VR-pelien luettelo ja parhaat pelit oculus quest 2:lle. Ja jos haluat lisää pelituotteita, muista tarkistaa Soittimen muokkaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up