Mikä on Guilty Gear Strive Jack-O -asento?

Ei ole väliä pelaatko Guilty Gear Striveä vai et, olet varmasti kuullut kuuluisasta Jack-O-asennosta. Et ehkä tunne hahmoa, mutta on hyvä mahdollisuus, että olet nähnyt muutaman postauksen ihmisiltä tai muiden pelien hahmoilta tietyssä asennossa ja jack-o-haaste otsikossa. Ja jos mietit, mistä se tuli, tämä opas tulee tänne. Joten tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää Guilty Gear Striven (GGST) Jack-O Posesta.

Table
  1. Mikä on Guilty Gear Strive Jack-O -asento?
    1. Jack-O-posohaasteen ja -meemin alkuperä

Mikä on Guilty Gear Strive Jack-O -asento?

Jack-O Pose on Guilty Gear -sarjan Jack-O Valentinen hahmon tyhjäkäynnillä kyykistävä animaatio. Animaatio on melko yksinkertainen ja suoraviivainen. Hän nojaa eteenpäin ja painaa ylävartalonsa maahan pitäen jalat erillään V-muodossa tukeakseen tätä asentoa. Ja vaikka se saattaa tuntua helpolta asemmalta. Jokaisen, joka aikoo kokeilla tätä tehtävää, tulee työskennellä lujasti joustavuuden eteen. Tämä liike on hänelle mahdollinen, koska hän ei ole ihminen. En väitä, että ihmiset eivät voisi tehdä tätä asentoa. Mutta pelin tarinan mukaan Jack-O' on Asuka R. Kreutzin luoma keinotekoinen elämänmuoto.

Jack-O-posohaasteen ja -meemin alkuperä

Ennen Guilty Gear Striveen liittymistään Jack-O oli hahmo Guilty Gear Xrd REVELATORissa. Ensimmäisen tunnetun meemin lähetti Munchyjr YouTubessa otsikolla "Kuningatar Absoluuttinen". Tässä videossa hän iskee tunnusomainen asentonsa, mutta myös hänen vastustajansa Potjomkin lyö samaan asentoon.
Mitä tulee Jack-O Pose Challengeen, siinä osallistujien on poseerattava itsensä ja julkaistava kuvansa verkkoon. Tämä haaste tuli suosituksi silloin, kun Jack-O Valentine julkistettiin pelin DLC-hahmoksi. Tämä kattaa kaiken, mitä sinun pitäisi tietää Jack-O:n asennosta Guilty Gear Strivessä (GGST) sekä meemin ja haasteen alkuperästä. Jos olet kiinnostunut tästä pelistä, muista tutustua muihin oppaihimme parhaat modit, saavutukset ja pokaalilistaJa kuinka kutsua ystäviä ja pelata heidän kanssaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up