Mikä on kivun puu God Of War Ragnarokissa? (selitetty)

Yritetään suorittaa loppuun Surupuun suosiotehtävä God of War Ragnarokissa? Sitten olet juuri tullut oikeaan paikkaan. Palvelusten suorittaminen on loistava tapa tutkia salaisuuksia ja ylimääräisiä kohtauksia ymmärtääksesi paremmin. Tämän siunauksen suorittaminen on kuitenkin yhtä vaikeaa kuin polkutehtävän suorittaminen. Joten kuinka voit todella suorittaa Tree of Woe -tehtävän? Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää.

Table
  1. Mikä on kivun puu God of War Ragnarokissa?
    1. Kuinka suorittaa Tree of Pain -tehtävä

Mikä on kivun puu God of War Ragnarokissa?

Muutaman kuukauden kuluttua GoW Ragnarokin julkaisusta useammat pelaajat ovat ymmällään Tree of Painista. Esimerkiksi mikä on kipupuu? Tree of Woe on vain toinen keksitty nimi Eyes of Odin Favor Questille. Reddit-käyttäjän mukaan Kell_Jon, Tree of Woe valmistuu, kun hän on kerännyt kaikki 48 korppia ja voittanut pomon lopussa.
Kuvan lähde - Shirrako (YouTube)

Kuinka suorittaa Tree of Pain -tehtävä

Kun olet aktivoinut Tree of Woe/Eyes of Odin -tehtävän, sinun on etsittävä niitä eri ulottuvuuksista. Älä huoli, olemme tehneet työn puolestasi tässä on opas, joka esittelee paikka kaikille 48 korpille. Kun olet kerännyt ne, mene korppipuuhun Niflheimiin. Sen sisällä sinun on avattava 6 arkkua ja kerättävä palkinnot sisältä. Lisäksi ilmestyy kaksi pomoa, jotka tunnetaan nimellä Raven Keeper ja Pale One. Voita heidät saadaksesi vihdoin päätökseen God of War Ragnarokin kivunpuun suosion. Jos sinulla on vaikeuksia voittaa niitä, tutustu tähän oppaaseen Vinkkejä ja temppuja päihittää molemmat pomot.
Lue myös | Kuinka voittaa Thor God of War Ragnarokissa
Tämä kattaa kaiken Tree of Woe in God of War Ragnarok. Kun olet täällä, muista tutustua meidän GoW RagnarokWiki saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up