Mikä on Legacy Aim Assist -tila ja helppokäyttöisyysominaisuus?

Overwatch 2 on nopeatempoinen moninpeli, jossa lähes täydelliset refleksit ovat välttämättömiä. Toisaalta on myös välttämätöntä, että pelaajalla on parempi tavoite. Jokaisella sankarilla on erilainen ase, se voi olla pistooli, jousi tai terä. Jos sinulla on kyky lyödä tarkkoja laukauksia, voit saada joukkueesi voiton melko helposti. Onneksi konsolipelaajilla on Aim Assist -ominaisuus, joka auttaa heitä yhdistämään laukaukset tarkemmin. Vaikka, mikä se on Toimiiko Legacy Mode Aim Assist Overwatch 2:ssa? Epävarma? Lue tämä opas oppiaksesi tuntemaan sen yhdessä uuden kanssa Tavoiteapu helpottaa pääsyä ominaisuus myös.

Table
  1. Mikä on Legacy Aim Assist -tila OW2:ssa? (selitetty)
    1. Mikä Easy Aim Assist on?

Mikä on Legacy Aim Assist -tila OW2:ssa? (selitetty)

PC-soittimiin verrattuna konsolipelaajat vaativat enemmän tarkkuutta yrittäessään kohdistaa vastustajan. Tässä Aim Assist esittää roolinsa. Mitä se periaatteessa tekee on alentaa herkkyyttäsi aina kun seuraat vihollista täydellisesti. Näin konsolipelaajat voivat osua kohteisiin tarkemmin. Aim Assistin herkkyyden muutos on niin vähäinen, että et välttämättä pysty kokemaan sitä suurimman osan ajasta. Se on kuitenkin haittana pelaajille, jotka ovat tottuneet pelaamaan suuremmalla herkkyydellä. Lisäksi, jos jäljität vihollista tähtäysavustuksen ollessa aktiivinen ja toinen vihollinen kulkee tällä välin hiusristikkosi läpi, saatat menettää jäljityksen alkuperäisestä vihollisesta. Tämä johtuu siitä, että hiusristikko voi vetää sinua kohti vihollista, jonka yli se juuri ylitti.

Onneksi OW2:n Aim Assist Legacy -tila vähentää tällaisten tapahtumien todennäköisyyttä. Tarkemmin sanottuna, jos sinulla on Aim Assist Legacy -tila käytössä, ei aktivoi Aim Assist -toimintoa (pohjimmiltaan alentaa herkkyyttä), jos seuraat vihollista täydellisesti. Tämän ansiosta pelaajat voivat kokea paljon sujuvamman pelattavuuden ilman pientäkään muutosta.

Asiattomat voivat ottaa Legacy Aim Assist -tilan käyttöön Overwatch 2:ssa seuraavasti:

  • Mene Vaihtoehdot pelivalikosta.
  • Myös selaa ja lisää tiedosto Tarkastukset muodossa.
  • Napsauta sieltä Työnnä eteenpäin painike sisään Ohjainosio kutistaaksesi avattavan valikon.
  • Sieltä voit kytkeä päälle Legacy-tila tähtäysavustimella Overwatch 2:ssa.

Mikä Easy Aim Assist on?

Kuten edellä mainittiin, herkkyys on heikentynyt, jos olet seurannut vihollista täydellisesti käyttämällä tähtäysapua. Jos sinulla on a Pienempi Aim Assist Easen prosenttiosuus, herkkyys laskee enemmän. Toisaalta, jos sinulla on a korkeampi Aim Assist Ease OW2:ssa, joten tämä alhaisempi herkkyys aiheuttaa vähemmän häiriöitä.
Lisäksi voit muuttaa tavoiteavustuksen prosenttiosuutta kullekin sankarille erikseen. Tämä kattaa kaiken Aim Assist Legacy -tilasta ja Aim Assist Ease Inista Overwatch 2:ssa. Sillä välin olet täällä, muista tutustua meidän OW2Wiki saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up