Mikä on muinainen kirjakäärö pimeässä ja synkässä

Dark and Darker on fantasia Dungeon-toimintaseikkailupeli, jonka on kehittänyt IRON MACE. Tätä peliä ei ole vielä julkaistu kokonaan, mutta se on pelattavissa Steamin kautta. Täällä voit tutkia vankityrmiä, jotka ovat täynnä vihollisia, jotka tummenevat joka askeleella, kun astut sisään. Koska peli on uusi, monet pelaajat pääsevät sisään ja yrittävät ymmärtää pelin mekaniikkaa. Jos sinäkin olet saanut pääsyn peliin, mutta et tiedä mitä Ancient Scroll tekee, kerromme sinulle kaiken. Et ole vain sinä, monet pelaajat eivät tiedä tämän ryöstökohteen tarkoitusta. Katsotaan siis ilman pitkiä puheita mitä käyttötarkoituksia Ancient Scrollilla on Dark and Darkerissa.

Mitä käyttöä muinaisella kääröllä on Dark And Darker -elokuvassa? (Vastaa)

Tällä hetkellä muinaisella kääröllä ei ole suurta tarkoitusta Dark And Darkerissa. Jos sinulla on kuitenkin mukanasi, voit aina vaihtaa ne ja myydä ne kauppiaille kullaksi. Vaikka hinta olisikin korkeintaan 10-15 kultaa, ei ole väliä kuinka harvinainen rulla on. Emme siis suosittele tämän esineen ryöstämistä kuolleilta vihollisilta tai niiden ottamista arkuista. Kunnes ja ellet viljele kultaa.
Lue myös | Kuinka valita alue pimeässä ja pimeässä
Toisaalta on myös mahdollista, että tämä elementti voi osoittautua erittäin tärkeäksi tulevaisuudessa. Joten on sinun päätettävissäsi, pidätkö kääröistä mukanasi vai myytkö ne vain kauppiaille. Tämä tiivistää kaiken, mitä Ancient Scroll tekee Dark And Darkerissa ja sen käyttötarkoituksia. Kun kirjaudut ulos kuinka voit käyttää loitsuja pelissä. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up