Mikä on Snow Yam Stardew Valleyssa (miten saada se)

Stardew Valley on hauska ja rentouttava kokemus, jossa on paljon tekemistä. Tässä simulaattorissa voit viljellä, louhia, korjata satoa, seurustella ja paljon muuta. Pelissä on myös vuodenaikoja, joista jokaisella on omat resurssinsa. Jotkut kasvit ovat yksinomaan talvet ja niitä voi myydä hyvällä hinnalla. Joten luonnollisesti pelaajat etsivät tapoja kerätä ne. Jos olet myös yksi heistä, älä etsi enää. Tässä artikkelissa kerromme sinulle mikä on Snow Yam ja kuinka saada se Stardew Valleysta.

Mikä on Snow Yam Stardew Valleyssa

Kuvan lähde: DDetox Youtubessa Snow Yam on osa rehutuotteita löytyy vain talvella. Näiden juureksien munimisnopeus on 11-16 % jonkin sisällä Artefakttipiste se on a 4 % missä tahansa peltomaassa. Sitä voidaan käyttää eri tarkoituksiin, kuten lahja, askartelu, räätälöinti ja myynti. Koska talvella ei ole paljon kasveja, joita voit kasvattaa, sinun tulee ottaa niistä kaikki irti.

Kuinka saada se

Nyt kun tiedät kuinka hyödyllisiä nämä juuret voivat olla, siirrytään niiden hankkimiseen. Voit ostaa Snow Yams Stardew Valleysta kyntö maa tai maataloudessa. Jos päätät viljellä, tarvitset a Kuokka. Viljele siis maata maatiloja ja aavikot lukuun ottamatta. Paras paikka näiden jamssien kasvattamiseen on Artefakttipisteet. Etsiä matoja maassa ja muokkausta saadaksesi taatun pudotuksen. Jos olet onnekas, saat käsiisi tämän talvitamsin. Voit käyttää a Kulta tai Iridium Kuokka viljellä maata nopeammin. varten maatila nämä jamssit, tarvitset talvisiemeniä. Mutta ensin sinun on etsittävä seuraavat kohteet:

  • Kristallihedelmä
  • Krookus
  • Lumi jamssi
  • Talvijuuri

Huomaa, että sen pitäisi olla a Taso 7 ravinnonhaku avataksesi tämän reseptin lukituksen. Sitten voit mennä osoitteeseen askarteluvalikko ja luoda Villit siemenet. sinä saat 10 siementä reseptin neljälle osalle se on hyvä kauppa. Sitten voit viljellä näitä siemeniä satosi lisäämiseen. Tämä on meidän kanssamme Snow Yamilla Stardew Valleyssa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka tehdä kultaakäy meillä Stardew-osio pian.

Table
  1. Mikä on Snow Yam Stardew Valleyssa
    1. Kuinka saada se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up