Mikä on syy Grannyn poistamiseen Steamista?

Granny on yksi suosituimmista selviytymiskauhupeleistä, joka julkaistiin vuonna 2017. Sen jälkeen jatko-osat Granny: Chapter Two ja Granny 3 julkaistiin vuonna 2019 ja 2021. Suurin osa tästä pelistä pitäneistä pelaajista oli Android & iOS-käyttäjät. Siitä tuli kuitenkin niin suosittu, että koko Granny-trilogia asetettiin PC-käyttäjien saataville Steamin kautta. Joistakin tuntemattomista syistä Steam on kuitenkin poistanut tämän pelin asiakkaastaan, mikä on pettynyt peliyhteisöön. Kehittäjät eivät koskaan paljastaneet syytä tähän, ja siksi se on pysynyt mysteerinä siitä lähtien. Lue tämä opas loppuun saadaksesi selville, oliko niitä olemassa syy mummon poistamiseen Steamista.

Onko mummon poistamisella mitään syytä Steamista?

Valitettavasti, dvloper (mummon kehittäjällä) ei ollut pätevää syytä mummon poistamiseen. Pian Granny-trilogian vetämisen jälkeen DVloper julkaisi twiitin, jossa hän ilmoitti selvästi olevansa tietoinen tästä ongelmasta. Lisäksi hän sanoi myös työskentelevänsä saadakseen pelin ladattavaksi Steamin kautta. Hei kaikki.
Tiedän, että kaikki Steamin Granny-pelit on suljettu.
Haluan vain sanoa, että työskentelen asian parissa ja toivon, että ne ovat pian taas toiminnassa.
Kiitos tuestasi.
/DVloper – DVloper (@_DVapps_) 23. toukokuuta 2022 Peli poistettiin toukokuussa 2022, eikä se ole vielä palannut Steamiin. Steam tai Dev eivät ole antaneet vihjeitä palautuksesta. Toinen Voipannukakkuja päällä höyryyhteisö, otti yhteyttä kehittäjään eikä saanut asiaankuuluvaa vastausta Grannyn poistamisesta Steamista. Pelaajat ovat ottaneet koko Granny-trilogian hyvin vastaan ​​ja jopa rakastaneet sitä. Tällä hetkellä voimme vain seurata kehittäjää hänen Twitterissään ja seurata tulevia päivityksiä. Toivottavasti Granny on pian saatavilla Steamissa. Tämä on kaikki tiedossa oleva tieto siitä, miksi Granny poistettiin Steamista. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Videopelioppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up