Mikä on tason 1 toimitustapa MW2:ssa?

CoD MW2:ta pelatessa yksi uusista näkemistäsi tiloista on Tier 1 Expedition. Tämä on mielenkiintoista, koska se on erillinen tila pelissä jo olemassa olevasta Tier 1 -tilasta. Mutta mitä tämä tila tarkalleen tarjoaa? Lue eteenpäin saadaksesi selville kaiken siitä, mitä Tier 1 Expedition Mode on CoD MW2:ssa.

Table
  1. Mikä on Tier 1 Expedition MW2:ssa?
    1. Miten tason 1 toimitus eroaa

Mikä on Tier 1 Expedition MW2:ssa?

Tier 1 Shipment on uusi tila, jota voit pelata MW2:ssa. Se tapahtuu Shipmentissä, joka on erittäin kompakti kartta. Peli on siis todella nopeaa. Koska tämä on pieni kartta, joukkueen koko on 6, joten enintään 12 pelaajaa voi pelata kerralla. Ja pelin kuvauksen mukaan se on "6v6 Moshpit fast on expedition!".

Miten tason 1 toimitus eroaa

Tämä tila eroaa pääasiassa siksi, että se on tason 1 kartta. Sarjan uusille pelaajille Tier 1 -tila on samanlainen kuin vanhempien CoD-pelien Hardcore-tila. Joten tässä tilassa HUD:iin tulee monia muutoksia. Näitä ovat: Mutta se ei ole kaikki, mikä muuttuu tässä tilassa. Tässä tilassa on myös aktiivinen ystävällinen tulipalo. Joten olipa kyseessä varusteesi, kuten kranaatit tai aseesi, molemmat voivat vahingoittaa ja tappaa joukkuetovereitasi. Lopuksi, mikä tekee tästä tilasta erittäin vaikean tai palkitsevan monille pelaajille, on heikompi terveys verrattuna normaaleihin otteluihin. Joten jos pelaat hyvin, voit saada paljon tapoja. Mutta jos olet huolimaton, vihollinen voi tappaa sinut ja saada yliotteen. Joten jos olet kyllästynyt pelaamaan tavallisia moninpelejä. Tai jos haluat testata itseäsi pienellä kartalla nähdäksesi kuinka hyvä olet pelissä, sinun kannattaa valita Tier 1 Shipment -tila. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, mikä on tason 1 toimitustapa CoD MW2:ssa. Jos pidät tämän pelin pelaamisesta ja etsit lisää oppaita esimerkiksi aseista, pelitiloista ja muista aiheista, tutustu MW2 Wiki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up