Mikä on Tylypahkan perinnön valmistumisaika? (pelin pituus)

On vain ajan kysymys, milloin kaikki jästit pääsevät kokemaan noidan/velhon elämän Tylypahkassa. Massiivisena AAA-julkaisuna Hogwarts Legacy sisältää paljon tehtäviä ja sivutehtäviä parempaa tarinankerrontaa varten. KUTEN, kuinka kauan pelaajan lyöminen kestää Tämä peli? Jos tämä kysymys pyörii myös päässäsi, tämä artikkeli voi auttaa sinua. Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi lisätietoja valmistumisaika (pääjuttu + sivutehtävät) Tylypahkan perinnöstä

Kuinka kauan Tylypahkan perinnön valmistuminen kestää? (aika valmistua)

Monet salaisuudet odottavat sinua Tylypahkan kampuksella ja sen ulkopuolella. Sen lisäksi pelissä on myös joitain pulmia. Kaikkea ei voi sisällyttää yhteen päätarinatehtäviin. Onneksi on sivutehtäviä tutkittavana, jos haluat avata ylimääräistä dialogia ja välikohtauksia. varten niille, jotka haluavat vain seurata pääjuttua, kestää noin 35–45 tuntia Tylypahkan perinnön voittamiseksi.

Toisaalta, Jos olet loppuunsaattaja ja haluat tutustua Tylypahkan perintöön, sinun on käytettävä noin 90–100 tuntia. Suosittelen kuitenkin suorittamaan sekä pää- että sivutehtävän. Se ei vain avaa lukitusta Palkinnot ja saavutukset, mutta se tarjoaa myös hyödyllisiä resursseja. Useita artikkeleita mm kuukivet, Nahat/turkikset, jne. ovat joitakin resursseja, joita voit saada tutkimalla peliä. Tylypahkan perintö voi kestää kauan, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Kokonaisaikasi Hogwarts Legacyn suorittamiseen riippuu myös pelaamasi vaikeustasosta. Viitteellesi tässä on opas, joka selittää kaiken Tylypahkan perinnön vaikeustasot.
Kyse on siis pitkälti Tylypahkan perinnön valmistumisajasta. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Tylypahkan perintö Wiki saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Table
  1. Kuinka kauan Tylypahkan perinnön valmistuminen kestää? (aika valmistua)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up