Miksi en näe sijoitustani Overwatch 2:ssa?

Jos olet yksi niistä pelaajista, jotka haluavat pelata paremmuusjärjestykseen erittäin kilpailukykyinen, tulet yllättymään huomatessasi, että uraprofiilisi ei näytä nykyisen ja kauden korkeinta sijoitustasi ollenkaan. Tämä on ärsyttävää, varsinkin uuden kauden julkaisujen ja sijoitusten heikkenemisen jälkeen (onneksi Blizzard eliminoi sen kaudelta 4). Tästä syystä et näe sijoitustasi Overwatch 2:ssa.

Miksi en näe sijoitustani Overwatch 2:ssa?

Lyhyt vastaus on, että nykyinen sijoitus ja kauden korkein uraprofiili > Yleiskatsaus eivät näy virheen vuoksi. Jotkut pelaajat näkevät joukkonsa paremmuusjärjestyksen jälkeen. Jos se ei toimi sinulle, voit vain odottaa, että kehittäjät korjaavat sen, ja toivottavasti he korjaavat sen tulevassa korjaustiedostossa. Siihen asti voit nähdä sen toisella menetelmällä ja se on jonottamalla comp. Kun olet näytöllä, jossa sinun on valittava rooli, jonka haluat täyttää, arvokuvake näkyy heti sen alapuolella.

Valitettavasti uusi kausi tarkoittaa myös uusia bugeja Overwatch 2:ssa. Aivan kuten edellisen kauden virhe, jota et nähnyt Viimeaikaiset ottelutoistot ja peliraportit, tämä on laajalle levinnyt ongelma, jonka jopa 500 parasta pelaajaa ovat kohdanneet videoissaan ja streameissaan. Kehittäjät korjasivat uusintavirheen uudella kaudella, mutta nyt pelaajat kohtaavat kokonaan uusia visuaalisia virheitä ja virheitä.

Yksi hyvistä asioista, jonka kehittäjät ovat lisänneet kaudella 3, on mahdollisuus tarkastella kilpailutilannettasi. He ovat vähentäneet otteluiden määrää 7:stä viiteen, ja voit nyt seurata kuinka monta voittoa lisää tarvitset nähdäksesi seuraavan sijoituksesi (tai juuttuaksesi nykyiseen). Painike on aivan sen lohkon alapuolella, josta voit valita roolin compissa. Se näyttää edistymisesi Tank-, DPS- ja tukirooleissa. Siinä kaikki. Muista tarkistaa meidän OW2 Wiki -sivu oppiaksesi vinkkejä ja temppuja sankarien pelaamiseen, vastustamiseen ja paljon muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up