Miksi fanit ovat raivoissaan Darktiden vuotaneesta kosmetiikasta?

On kulunut kuukausi Warhammer 40K: Darktide -pelin julkaisusta. Olisi varmasti reilua sanoa, että Fatshark on saanut vaihtelevia arvioita uusimmasta julkaisustaan. Pelin piti antaa voimaa, mutta se ei tehnyt vaikutusta useimpiin ihmisiin. Sen sijaan hän onnistui aiheuttamaan kohun fanien keskuudessa. Yksi viimeisimmistä kuumista ongelmista on Darktidessa vuotanut kosmetiikka. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää sitä ympäröivästä kiistasta.

Miksi fanit ovat raivoissaan Darktiden vuotaneesta kosmetiikasta?

Fanit ovat kohdanneet useita ongelmia pelin julkaisun jälkeen. Olkoon lukuisia virhekoodit Darktidessa tai palvelinvikoja. Mutta mikään ei ole heitä raivostuttanut niin kuin äskettäin vuotanut kosmetiikka. Hän oli saavuttanut hyvin ja todella kiehuvaa kohta. Se ilmestyi ensin Fatshark foorumi. Vuotanut kuva näytti kasan skinejä jokaiselle Darktide-luokalle. Lisäksi on paljastunut, että mitään näistä esineistä ei voi ansaita pelaamalla. Ne on ostettava pelin sisäisestä käteiskaupasta. Ongelma tässä on se, että fanit tuntevat itsensä huonosti kohdeltuiksi. He tuntevat olonsa huijatuksi, kun Fatshark on tehnyt viikkojen aikana selväksi, että heidän painopisteensä on kosmetiikan myyminen itse pelin sijaan. Pelin vakaus on heikko ja monet käyttäjät kohtaavat samoja virheitä yhä uudelleen ja uudelleen. Fatsharkin välinpitämätön asenne pelin ydinominaisuuksien parantamiseen ei sopinut pelaajille. Jotkut käyttäjät ovat jopa valittaneet, että peli näyttää F2P:ltä, vaikka se ei ole sitä. Pelin korkea hintalappu ei oikeuta Fatsharkin ponnisteluja pitääkseen pelin saumattomana kaikille.

Mitä seuraavaksi WH40K: Darktidelle?

Warhammer 40K: Darktide voi olla vain yksi traaginen tarina pelistä, jossa on paljon potentiaalia. A reddit käyttäjä, bargle0, tiivisti koko ongelman viittaamalla vastaavaan peliin – Deep Rock Galactic – tällä kommentilla: Darktide voidaan silti pelastaa, mutta vain jos sen kehittäjät toimivat nopeasti. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että fanien valitukset putoavat kuuroille korville. Vain aika näyttää, mitä tälle ensimmäisen persoonan yhteistyöpelille on luvassa. Tämä kaikki tiivistyy Darktidessa vuotaneeseen kosmetiikkaan liittyvään kiistaan. Katso kaikki pelaamiseen liittyvät asiat meidän WH40K Dark Tide sivu tässä.

Table
  1. Miksi fanit ovat raivoissaan Darktiden vuotaneesta kosmetiikasta?
    1. Mitä seuraavaksi WH40K: Darktidelle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up