Miksi Resurgence Solos on poissa Warzone 2:sta? (Vastaus)

Warzone 2:n kausi 2 julkaistiin suureen suosioon helmikuun puolivälissä. Siinä julkaistiin uusi kartta, Battle Pass, ja kaikkien suosikki: Resurgence. Kehittäjät julkaisivat soolotilan Resurgencessa 24. helmikuuta 2023, vaikkakin viiveellä. Monet pelaajat ovat kuitenkin viime aikoina huomanneet, että Resurgence-soolot ovat kadonneet kokonaan. Joten miksi tila poistettiin jälleen Warzone 2:sta? Lue lisää saadaksesi selville.

Table
  1. Miksi Resurgence Solos jätti Warzone 2:n?
    1. Palaako Resurgence Solos?

Miksi Resurgence Solos jätti Warzone 2:n?

Kirjoitushetkellä Resurgence Solos eivät ole pelattavissa Warzone 2:ssa. Soolotila poistettiin pelistä vain muutama päivä sen julkaisun jälkeen. Developers Raven Software selvensi jokaisen pelaajan huolenaiheita tällä twiitillä: 📜 Sinun #Warzone2 Viikonlopun soittolista on nyt saatavilla! 👀 Osallistu Resurgence Solosiin ja katsotaan mitä W! pic.twitter.com/illWxXB6Om
-RavenSoftware (@RavenSoftware) 24. helmikuuta 2023 Kuten edellä mainittiin, squad-soittolistan oli tarkoitus pyöriä joka viikko. Koska viikonloppu 24. helmikuuta on kulunut, kehittäjät ovat päivittäneet soittolistaa. Toistaiseksi vain Resurgence Quads on pelattavissa Warzone 2:n kaudella 2. Pelaajat ovat kuitenkin valittaneet, että neljän ystävän saaminen yhteen pelaamaan Resurgencea on lähes mahdotonta. Jäljelle jää vain liittyä satunnaisten pelaajien aulaan, josta monet eivät yleensä pidä. Tämä johtuu siitä, että et voi koordinoida kunnolla heidän kanssaan, kuten tekisit läheisten ystävien kanssa. Joten kysymys kuuluu, palaako soolotila?
Lue myös: Kuinka palauttaa kunnia herätyksessä

Palaako Resurgence Solos?

Toistaiseksi kehittäjät eivät ole ilmoittaneet, milloin Resurgence Solos palaa. Kukaan ei tiedä tarkkaa päivämäärää tilan paluulle. Nyt voit vain odottaa tai hypätä Resurgence Quadiin. Mutta varoita, että jos rakastat soolotilaa, et nauttisi pelaamisesta neljän hengen porukalla. Kokemuksesi on kuitenkin paljon nautinnollisempi, jos onnistut saamaan neljä ystävää yhteen. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, jos Resurgence Solos on poissa Warzone 2:sta. Kun olet edelleen täällä, tutustu Ashika Island Resurgence -kartan parhaisiin varusteisiin ja kuinka korjata Resurgence ei toimi. sotaalue 2 osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up