Miksi Witcher 3 "Collect Them All" epäonnistuu? [Fix]

Witcher 3: Wild Huntissa on monia vaikeita tehtäviä. Mutta mikään ei vastaa "Kerää ne kaikki" -tehtävää. Täällä sinun tehtävänä on kerätä kortteja Gwent - nopeatempoinen korttipeli. Sinun tulee kerätä vähintään 120 korttia. Tämä ei suinkaan ole helppo tehtävä. Mutta vielä turhauttavampi osa on, että monet pelaajat eivät pysty suorittamaan sitä, koska tehtävä epäonnistuu jonkin ajan kuluttua. Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka korjata Witcher 3:n Collect 'Em All Failed -virhe.

Miksi Witcher 3 "Collect Them All" epäonnistuu? [Reasons]

Pelissä ei ole mahdollisuutta tarkistaa tarkalleen mitkä Gwent-kortit sinulla on ja kuinka monta puuttuu. Tämä tekee tehtävästä paljon vaikeampaa ja lisää sen epäonnistumisen todennäköisyyttä. Kortteja on yhteensä 199, joista sinun on kerättävä 120 korttia kutakin tyyppiä. Loput 79 korttia ovat kaksoiskappaleita. Lisäksi on vähintään 12 puuttuvaa korttia.

Jos päätät ohittaa sivutehtävän tai valita toisen toiminnon, on mahdollista, että Kerää kaikki -tehtävä epäonnistuu. Et voi toistaa sitä uudelleen, ellet ole jo tehnyt manuaalista varmuuskopiota. Yksi tapaus, jossa pelaajat menettävät nämä kortit, on A Matter of Life and Death -puolen tehtävä. Täällä sinun on voitettava siellä järjestettävä Gwent-turnaus. Voit voittaa täällä vähintään 2-3 ainutlaatuista korttia. Jos eksyt, The Witcher 3 "Collect 'Em All" epäonnistuu. Jotta et jää paitsi muista puuttumattomista korteista, olemme laatineet luettelon sivutehtävistä, jotka sinun on suoritettava:

  • Tappava salaliitto
  • Vaarallinen peli
  • Shokkiterapia
  • Vapauta Claywichin kauppias
  • Pelaa Lambertin kanssa

Tämä on kaikki vastaus Witcher 3 "Kerää ne kaikki" -virheeseen. Lisää vinkkejä ja temppuja löytyy meidän Taikuri 3 sivu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up