Milloin Tylypahkan perintö tapahtuu?

Kiinnostaako tietää Tylypahkan perinnön tapahtumapaikasta ja ajanjaksosta? Sitten olet oikeassa paikassa. Uskollisilla potterheadeillä on nyt mahdollisuus elää unelmafantasiaansa pelaten vuoden 2023 odotetuinta peliä: Hogwarts Legacya. Mutta kysymys kuuluu, onko Harry Potter -universumista hahmoja, jotka ovat osa peliä? Tämä opas auttaa sinua myös ymmärtämään, milloin Tylypahkan perintö tapahtuu.

Milloin Tylypahkan perintö tapahtuu?

Tylypahkan perintö sijoittuu 1800-luvun loppupuolelle. Tarkemmin sanottuna se sijoittuu vuoteen 1890. Sanomme tämän päivämäärän luottavaisin mielin sen jälkeen, kun sanomalehti vahvisti meille vuoden pelin paljastuksen trailerissa.
Harry Potterista ja koko maailmankaikkeudesta oli käytännössä tullut tuttu nimi ja mielikuvitus miljoonille ihmisille ympäri maailmaa. Ja valitettavasti et näe yhtään JK Rowlingin mestariteoksen hahmoa, johon olet oppinut rakastamaan. Tämä johtuu siitä, että Tylypahkan perintö sijoittuu vähintään 100 vuotta ennen kuin Harry Potter astui Tylypahkan linnaan vuonna 1991. Asian tarkastelussa Dumbledore on pelkkä lapsi Tylypahkan perinnön tapahtumapaikalla ja aikakaudella 1700-luvulla. Pelissä pelaat viidennen vuoden opiskelijana. Tylypahkassa on suuret mahdollisuudet törmätä klassiseen hahmoon. Korpinkynnen, Slytherinin, Hufflepuffin ja Gryffindorin kaltaisten talojen kanssa näet varmasti tuttuja kasvoja pelissä. Siinä kaikki, mitä sinun tulee tietää Tylypahkan perinnöstä ja ajanjaksosta. Toivomme, että tästä oppaasta on ollut sinulle hyötyä ja että epäilyksesi ovat selventyneet. Kun olet vielä täällä, saatat haluta myös oppia tekemään sen muuttaa kellonaikaa ja miten hanki luuta omistuksessamme Tylypahkan perintö Relow Game -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up