Minecraft: Enchantment Selitetty - Relow Game

Minecraft on selviytymishiekkalaatikkopeli, jossa on monia mielenkiintoisia mekaniikkoja. Tässä pelissä voit kerätä valtavan määrän resursseja ja käyttää niitä useiden asioiden luomiseen. Näitä ovat varusteet, kuten aseita, työkaluja ja panssareita. Pelin edetessä löydät vahvempia ja kestävämpiä resursseja ja tapoja kerätä niitä. Hekin kuitenkin kuolevat, kun niitä on käytetty jonkin aikaa. Onneksi voit lumoaa pidentää niitä tai saada lisää resursseja. Tämä opas kertoo sinulle Lumoavaisuus mekaanikko minecraftissa.

Mikä on lumoavuus Minecraftissa

Lumoavuus Minecraftissa on attribuutti, joka ilmaisee todennäköisyyden, että esine saavuttaa korkean tason lumouksen. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä korkeampi lumoavuus, sitä suurempi on mahdollisuus saada parempia loitsuja. Valitettavasti tämä mekaniikka riippuu Kesto artikkelista. Tarkoittaa, jos esineellä on alhainen kestävyys, silloin siinä on a ylivoimaista lumoamista. Ja siitä lähtien Kultaisia ​​esineitä ovat vähiten kestäviä pelissä, niillä on suurin mahdollisuus saada parempia loitsuja. Loitsuja kuten Terävyys 5, tehokkuus 5 ja katkeamaton 3 koskee luonnollisesti kultaisia ​​esineitä ilman alasinta. Tämän ymmärtämiseksi paremmin tässä on taulukko esineiden ja niiden materiaalien lumoavuudesta: Materiaali
Panssari
Miekat / työkalut
Puu N/A 15 Nahka 15 N/A Kivi N/A 5 Rauta 9 14 Ketju 12 Ei Timantti 10 10 Kulta 25 22 Kirja 1 1 Kuten näette, Golden Toolsin lumoavuus on 22, kun taas Gold's Diamondin 10 So Jos käytät tehokkuusloitsua molempiin, kultatyökalu antaa sinulle parempia tuloksia kuin timanttityökalu. Tämä on kuitenkin kaksiteräinen miekka, koska kultatyökalut eivät ole kestäviä. Ne hajoavat nopeammin kuin timantit, ja sinun on luotava ja lumottava ne uudelleen. Tämä voi tuhlata sekä materiaaleja että loitsukirjoja. Tämä kaikki kertoo meiltä Minecraftin Enchantabilitystä ja siitä, miten se voi vaikuttaa peliisi. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada ilmaisia ​​skinejätutustu meidän Minecraft-osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up