Minecraft: Kuinka saada limapalloja ilman limaa?

Monen Minecraftin toteuttamiskelpoisen toiminnan joukossa käsityö on se, joka pitää sinut liikkeellä. Koska kartalla on useita resursseja, millekään kohteelle ei ole määritetty sijaintia. A Lima se on yksi sellainen esine, joka sinun on hankittava askarteluun. Slimeballin hankkiminen suoraan limasta voi kuitenkin osoittautua haitalliseksi. Joten sinun on löydettävä jokin muu tapa kuin liman tappaminen. Etkö ole varma muista menetelmistä? Katso tämä opas, joka sisältää vaiheet hanki Slimeball ilman, että sinun on ristettävä Slimesin kanssa Minecraftissa.

Table
  1. Kuinka saada Slimeball ilman limaa Minecraftissa?
    1. Vaeltavia kauppiaita
    2. Pandan pentu

Kuinka saada Slimeball ilman limaa Minecraftissa?

Tässä on kaikki tavat, joilla voit saada Slimeballs-palloja joutumatta Slimeen:

Vaeltavia kauppiaita

Varo vaeltelevia kauppiaita, jotka vaeltelevat kartalla, sillä voit saada heiltä Slimeballin. Kauppias myy kuitenkin eri tuotteita eri päivinä. Hanki siis kokonaan Slimeball vaeltavalta Minecraft-kauppiaalta se riippuu tuuristasi. Kauppias ei todellakaan myy sitä sinulle ilmaiseksi. Sinun täytyy maksaa 4x smaragdeja saada vastineeksi Slimeballin.

Pandan pentu

Minecraftissa panda on harvinainen olento, joka löytyy läheltä a Bambun viidakko. Kahden pandan kasvattaminen tuottaa kuitenkin a Pandan pentu joka voi Slimeballin pudottaminen aivastamisen jälkeen. On kuitenkin olemassa joitakin ehtoja, jotka on täytettävä ennen kuin panda alkaa lisääntyä. Jotta pandat lisääntyisivät, varmista, että niitä on ainakin osa 8 bambulohkoa 5 korttelin etäisyydellä. Edelleen, syötä heille bambua jotta ne voisivat alkaa lisääntymään. On 1/700 todennäköisyys, että Baby Panda pudottaa Slimeballin aivastattuaan Minecraftissa. Siinä on kaikki, mitä voit tehdä saadaksesi Slimeballin ilman Slimeä Minecraftissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Minecraft oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up