Missä Gurranq on ja kuinka suorittaa tehtävänsä Elden Ringissä

Gurranq petopappi Elden Ringissä se on välttämätöntä PNG:t ja pelaajat etsivät tapoja löytää hänet ja suorittaa hänen tehtävänsä. Tässä pelissä tapaat monia olentoja ja hirviöitä. Vaikka useimmat heistä yrittävät tappaa sinut, jotkut lähettävät sinut tehtäviin palkintoja. Jos olet veteraani Elden Ring -pelaaja, sinun on tiedettävä hyvien palkintojen merkitys. Ne auttavat sinua selviytymään pidempään tässä pelissä, ja tämä NPC antaa sinulle yhteensä yhdeksän.

Missä Gurranq sijaitsee Elden Ringissä?

Päästäksesi tähän NPC:hen, sinun on kohdattava D:n tutkimus ja vierailla Kutsu vesikylä. Siellä tapaat leirinjohtajan nimeltä Tibia merimies. Kun olet voittanut hänet, palaa D al Pyöreän pöydän pitäminen ja antaa sinulle ohjeet Bestial Sanctumiin.
Elden Ringissä Gurranq the Beast Clergyman löytyy Bestial Sanctumista. Tämä alue on sisällä Greyollin Dragonbarrow, joka on eiorth of Caelide. Päästäksesi sinne, voit käyttää käytävää koilliseen kohti Marikan kolmas kirkko sisään Itäinen Limgrave. Käyttämällä tätä polkua ohitat pomon nimeltä Mustan terän veljet. Vaihtoehtoisesti voit päästä sinne myös kiipeämällä kukkuloille itään Caelumin rauniot. Sieltä voit hypätä alas kuiluun kanssa Torrentit.

Gurranqin tehtävä on valmis

Kun olet vuorovaikutuksessa Gurranqin kanssa Elden Ringissä, hän pyytää sinua ruokkimaan häntä Tappavat juuret. Tämä on keskeinen elementti, jonka voit löytää käyttämällämme Deathrootin sijaintiopas. Ruokittuaan hänet 4 Deathroots, Gurranqista tulee vihamielinen ja alkaa hyökätä sinua vastaan. Jos haluat estää häntä hyökkäämästä, sinun on tehtävä se pienentää HP:tä tietylle tasolle ja jatka sen ruokkimista. Paras tapa tehdä tämä on käyttää Poison darts ja odottaa Sanctumin ulkopuolella. Sitten voit mennä sisään ja syöttää sille toisen Deathrootin. Jokaisesta Deathrootista hän antaa sinulle seuraavat palkinnot. Tappava juuri
Palkinnot
Kaveri
Ensimmäinen kynsi sinetti ja pyhä pedon silmäsinetti Toinen Beastly ritsaloitsu Kolmas pedon elämänloitsu Neljäs Ashes of War: Beastly Roar Ashes of War Viides pedon kynsiloitsu Gurranqin lumouksen kuudes kivi Seitsemäs Great Beastclaw Warhammer Cightlaw Dragon Seitsemäs Suuri Beastclaw Warhammer Cightlaw Dragon Varusteiden päivitys Tässä on kyse siitä, missä Gurranq on ja kuinka suorittaa tehtävänsä Elden Ringissä. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kaikki NPC-paikatmuista tarkistaa meidän Elden Ringin osa.

Table
  1. Missä Gurranq sijaitsee Elden Ringissä?
    1. Gurranqin tehtävä on valmis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up