Missä taistella Godfreyä vastaan ​​Elden Ringissä (sijaintiopas)

Elden Ring sisältää erilaisia ​​pomoja, joita voit taistella pelissä. Kaikkia niistä ei kuitenkaan ole helppo taistella, jotkut ovat valinnaisia ​​ja joillakin on tärkeä tarkoitus moninkertaiselle lopettamiselle. Yksi tällainen pomo, jota sinun on taisteltava, on Godfrey, First Elden Lord. Kuten monet pelaajat, tämä pomo on helppo taistella, mutta vaikea havaita. Jos sinäkin etsit tätä vaatetta, mutta et löydä sitä, olemme täällä auttamassa sinua. Tässä artikkelissa opastamme sinut läpi jossa voit taistella Godfreyä vastaan ​​Elden Ringissä helposti. Sukellaan siis paikan yksityiskohtiin ilman pitkiä puheita.

Mistä löytää Godfrey ja taistella sitä vastaan ​​Elden Ringissä? (Sijainti)

Kuvatekstit: Shark R Löytääksesi Godfreyn Elden Ringissä ja taistellaksesi sitä vastaan, sinun on mentävä osoitteeseen Leyndell, kuninkaallinen pääkaupunki. Kun saavut sinne, kulje tielläsi löytämäsi vihollisten läpi. Pelaajat kohtaavat myös valinnaisia ​​minipomoja, joiden kanssa he voivat välttää tappelemasta. Sen jälkeen yksinkertaisesti kiivetä isoille oksille ja näet rakennuksen, jossa First Elden Lord kutee. Kuten edellä mainittiin, tätä pomoa on melko helppo taistella, koska hän on melko hidas, mikä helpottaa hänen valtavien kirveshyökkäysten väistämistä.
Lue myös | Kuinka lyödä ja juustoa Godfrey First Elden Lord Elden Ringissä
Sillä ei ole väliä, jos pomo on hidas, mutta hänen hyökkäyksensä ovat melko voimakkaita, joten varmista, että väistät ne kaikki. Godfreyn ainoa heikkous on runo Valaistus, joten hyödynnä se ja olet hyvä lähtemään. Pelaajat voivat halutessaan myös helpottaa prosessia kutsumalla Spirit Ashesia. Kun pomo on onnistuneesti voitettu, se putoaa 80 000 riimua se on a Talisman Huoltajuus, se on varmasti hyödyllinen sinulle. Tämä tiivistää kaiken siitä, missä voit helposti taistella Godfreyta, ensimmäistä Elden Lordia vastaan ​​Elden Ringissä. Kun olet täällä, älä unohda tarkistaa Paras kolossaalikirves pelissä. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up