Missä vaihtaa kolikoita Witcher 3 Wild Huntissa

Witcher 3 Wild Hunt sisältää kolme eri valuuttaa, joilla Geralt of Rivia voi ostaa resursseja ja materiaaleja. Vaikka päävaluutta on kruunu, ansaitset myös Floreneja ja Oreneja ylimaailmassa. Kruunut ovat päävaluutta, jota voidaan käyttää useissa valtakunnissa, pääasiassa Novigradissa. Koska kruunut ovat päävaluutta, monet pelaajat ihmettelevät, voidaanko heidän ansaitsemansa Florens ja Orens muuntaa. Mutta onko olemassa tapaa muuttaa valuutta? Tutustu oppaaseemme kolikoiden vaihtamisesta Witcher 3 Wild Huntissa.

Kuinka vaihtaa kolikoita tai valuuttaa Witcher 3 Wild huntissa

Voit vaihtaa kolikoita tai valuuttaa käymällä rahanvaihtajalla, Vimme Vivaldilla. Löydät sen osoitteesta Novigradin vapaa kaupunki. Kun tulet sinne, mene osoitteeseen lounaaseen -lta Hierarkan aukio lähellä Triss Merrigold House löytääksesi sen.
Kuvan lähde - iWinnedAgain YouTubessa. Voit olla vuorovaikutuksessa ja puhua hänen kanssaan vaihtaaksesi kolikoita Witcher 3 Wild Huntissa. Valitse vuorovaikutuksen jälkeen "Haluaisin vaihtaa jonkin valuutanTämä muuntaa tiedoston Florens ja orens varastossasi osoitteessa Kruunuja.

Näiden valuuttojen vaihtokurssit ovat seuraavat:

  • 1 Oren: 1 kruunun valuutta
  • 1 Floren: valuutta alkaen 3 kruunua

Valuutan muuntamisen lisäksi voit myös kysyä kertaluonteinen laina alkaen Vimme Vivaldi. Valitse tätä varten "Tarvitsetko lainaa" vaihtoehto. Tykkää Yennefer Vengerbergistä on lainan takaaja, sinun ei tarvitse huolehtia sen takaisinmaksusta. Tämä palkitsisi sinut 100 kruunua. Voit vierailla Vimme Vivaldissa usein vaihtaaksesi Florenit ja Orens kruunuihin. Siinä on kyse kolikoiden tai valuutan vaihtamisesta Witcher 3 Wild Huntissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa miten saada paras loppu, missä myydä roskatuotteita, kuinka päivittää aseita ja panssareitaja Lisää Witcher 3 oppaat täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka vaihtaa kolikoita tai valuuttaa Witcher 3 Wild huntissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up