Missä Warzone 2:n Ashika Island Beach Clubin observatorio sijaitsee?

Warzone 2:n kausi 2 esitteli uuden kartan sekä warzonelle että DMZ:lle, mutta missä on Ashika Island Beach Clubin observatorio? Tässä oppaassa käsitellään yksityiskohtaisesti kaikkea, mitä sinun tarvitsee tietää, kuinka löytää se Ashika-saarelta. Näytämme sinulle myös, kuinka tehdä hyökkäys kaikkiin esineisiinsä DMZ-ryhmätehtävien suorittamiseksi.

Mistä löytää Ashika Island Beach Clubin observatorio Warzone 2 DMZ:ssä?

Ashika Island Beach Club on itse asiassa yksi kutupaikoista, jotka voit saada, kun aloitat DMZ:n Ashika Islandilla. Jos et kuitenkaan aloita sieltä, onneksi kartta ei ole liian suuri ja sinne pääsee melko nopeasti.
Ashika Island Beach Club sijaitsee kartan Beach Club -alueella. Tämä alue on kartan eteläpuolella, ja sinne on helppo päästä merellä, kuten veneillä ja vesiskootteilla. Mutta siellä sinun ei tarvitse olla DMZ-tehtävissäsi, kuten Muddy Watersissa.
Siihen kiinnitetty Observatorion silta on minne sinun täytyy mennä. Se on etelärannikolla, ja siihen johtaa silta. Se on pyöreä rakennus vedessä kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Kun pääset Ashika Island Beach Club Observatory Deckiin, katso sen pohjoispuolta ja sukella sitten alla olevaan veteen. Löydät ikkunan, joka on rikki, jotta voit mennä sisään. Kirjoita tämä ja sinun pitäisi löytää laatikoita, joista voit etsiä. Täältä löydät Shadow Companyn USB-muistitikku yhdessä näistä laatikoista. Sen avulla olet ryöstinyt DMZ-tehtävässäsi tarvittavat arvoesineet. Jos haluat lisää tämän kaltaisia ​​Warzone 2 -oppaita, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten parhaat laitteet Ashika Island Resurgence -tilaan ja parhaat paikat laskeutua Ashikan saarella War Zone 2:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up