Mistä löytää Colossal Fingercreeperin Elden Ringistä

Jos olet Elden Ring -veteraani, sinun on täytynyt kohdata useita kammottavia vihollisia aiemmin. Tappamalla nämä olennot voit saada pisaroita, kuten riimuja, loitsuja, varusteita ja paljon muuta. Voit vahvistaa rakentamistasi tai päivittää aseitasi näillä resursseilla. Uusimmassa päivityksessä Colosseum, voit osallistua siihen PvP-taistelut. Joten on luonnollista, että haluat päivittää aseesi. Kivien takominen tässä pelissä olen a Päivitä materiaali voit käyttää aseen vahvistamiseen. Saadaksesi sen, sinun täytyy tappaa sormipiipiä. Tämä artikkeli kertoo sinulle mistä löytää Colossal Fingercreeperin Eldenin sormuksesta.

Table
  1. Mistä löytää Colossal Fingercreeperin Elden Ringistä
    1. Fingercreeper Drops

Mistä löytää Colossal Fingercreeperin Elden Ringistä

Fingercreepers ovat groteskeja olentoja, jotka näyttävät katkaistuilta käsiltä ja muistuttavat hämähäkkiä. Ne voidaan nähdä nojaten vuoret tai metro. Lisäksi ne ovat vihamielisiä ja voivat tappaa sinut muutamalla osumalla. Varmista siis, että olet valmis ennen kuin etsit niitä. Elden Ringistä löydät Fingercreeperin osoitteesta Carian kartanon puutarhat sisään Liurnia järvien. Toinen paikka etsiä niitä on Gelmir-vuori. Tämä löytyy osoitteesta pohjoinen alkaen Liurnia ja länteen -lta Altuksen tasangolla. Sieltä löydät tämän olennon läheltä pilari alkaen Laittomuuden tie. Voit myös löytää niitä piilossa Leyndellin jätevesi, kuninkaallinen pääkaupunki. Jos etsit a Colossal Fingercreeper Elden Ringissä ja vieraile sitten Jättiläisten huiput. Sieltä ne löydät osoitteesta Liekin huippu.
Kun kohtaat heidät, voit joko lähestyä heitä tai ampua heidät luodilla aloittaaksesi taistelun. He ovat heikkoja vastaan antaa potkut joten varmista, että sinulla on ase tai loitsu Palovaurio. Varmista myös, että otat mukaan tarpeeksi parantavia esineitä, koska nämä olennot iskevät kovasti.

Fingercreeper Drops

Nämä ovat kohteita, jotka Fingercreepers pudottaa:

  • Riimut
  • Seppäkivi (2)
  • Seppäkivi (4)
  • Darksmithstone (7)

Uppoamisnopeus on 100 % sitten saa sinut taistelemaan joitain niistä. Tässä on kyse siitä, mistä löytää Colossal Fingercreeperin Elden Ringistä ja sen pisaroista. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Paras kolossaalikirveskäy meillä Elden Ringin osa pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up