Mistä löytää Dekun murskaavan Fortnitesta? (Sijainti)

Smash yksi Dekun ikonisista siirroista My Hero Academiasta on Fortnitessa, ja monet pelaajat haluavat saada sen. Aivan kuten Dragon Ball Z:n Kamehameha, tämä ase voi myös tuhota vastustajasi. Mutta tapa, jolla se toimii, on täysin erilainen. Joten tässä oppaassa tarkista paikka, josta löydät Deku's Smashin Fortnitesta. Ota myös selvää, kuinka voit käyttää sitä.

Table
  1. Mistä löytää Deku's Smashin Fortnitesta?
    1. Kuinka käyttää Smashia Fortnitessa

Mistä löytää Deku's Smashin Fortnitesta?

Saat Dekun Mythic Smash -aseen Fortniten All Might Supply Dropsista. Tämä on yksi kahdesta päälähteestä tämän aseen hankintaan. Vaikka All Might -tarjonnan pudotukselle ei ole kiinteää sijaintia kartalla. Voit tarkistaa kartalta säännöllisesti uusia tippoja. Toinen tapa on parempi tapa saada Smash. Voit ostaa sen My Hero Academian myyntiautomaateista hintaan 250 kultaharkkoa. Niitä on monia hajallaan kartalla. Mutta tutkimusprosessin nopeuttamiseksi tässä on muutamia:

  • Aallonmurtajan lahti: Suuntaa etelään täältä ja sinun pitäisi löytää myyntiautomaatti täältä.
  • Kiireiset leirit: Mene täältä luoteeseen ja täältä pitäisi löytyä myyntiautomaatti.

Lopuksi, jos sinulla ei ole tarpeeksi kultaharkkoja tai et pääse pudottamaan tarjontaa aikaisemmin. Sitten sinun pitäisi ota joku, jolla on Deku Smash, ja varasta se heiltä. Nämä kolme ovat ainoita tähän mennessä tunnettuja tapoja saada tämä ase peliin.

Kuinka käyttää Smashia Fortnitessa

Smashin käyttö on sama kuin olisit käyttänyt Kamehamehaa monella tapaa. Sinun on varustettava se ensin ja sitten pidä palopainiketta painettuna käyttääksesi sitä. Tämä saa hahmosi hyppäämään ja lataamaan Smashin, sen lataaminen kestää muutaman sekunnin. Nyt tässä voi tapahtua kaksi asiaa. Jos olet lähellä kohdettasi, hahmosi syöksyy sinua kohti osuessaan sinua. Mutta jos kohde on kaukana, hahmosi heittää Smashin ammuksena.
Suosittelemme Smashin käyttöä, kun olet lähellä kohdetta, koska ammusversiota on paljon vaikeampi yhdistää. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, mistä löydät Deku's Mythic Smashin Fortnite X MHA:ssa ja kuinka sitä käytetään. Jos pidät tämän pelin pelaamisesta ja olet kiinnostunut oppimaan lisää, sinun kannattaa tutustua muihin Fortnite oppaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up