Mistä löytää höyheniä Sons of the Forestissa ja miten niitä käytetään

ottaa aseita se on ratkaiseva osa selviytymistäsi Sons of the Forestin oudossa maailmassa, ja jos haluat hyökätä mieluummin kaukaa, tarvitset nuolia, jotka vaativat höyheniä. Näin saat höyhenet tähän peliin ja kuinka voit käyttää niitä aseiden tekemiseen.

Kuinka saada höyheniä Sons of the Forestissa

  • Kuten nimestä voi päätellä, höyheniä voi hankkia lintuja mutta mistä niitä löytyy? Voit paikantaa erityisesti lintuja lokitkohtaan ranta. He eivät ole vihamielisiä sinua kohtaan ja yrittävät paeta, kun yrität lähestyä heitä.
  • KUTEN, käyttää keihästä ja heitä aseesi kaukaa tappaaksesi lintuja ja kerätäksesi höyhenesi. Näet sarjan luoteja, jotka auttavat sinua tähtäämään paremmin.
  • Kun olet valmis, lähesty lintua ja paina E. Höyhenet lentävät linnusta, ja sinun on oltava vuorovaikutuksessa höyhenten kanssa kerätäksesi ne.
  • Jos lintu on tarpeeksi onneton ollakseen lähelläsi, työnnä keihästä tappaa se ja saada höyhenet.

Mitä tehdä höyhenillä?

Höyhenistä voidaan tehdä nuolia ja tarvitsemasi materiaalit ovat:

  • 2 höyhentä
  • 4 pientä kiveä
  • 2 tikkua

Vaikka voit saada höyheniä lähellä rantaa, jossa lokit lentävät, voit löytää pieniä kiviä ja keppejä kaikkialla kartalla maassa. Tarvittaessa käy metsässä keppejä hakemassa. Nyt kun sinulla on nuolet, sinun on tiedettävä kuinka luoda kaari. Olemme turvassa. Muista tarkistaa meidän Opastaa Metsän Lapset tärkeämmille omaisuuserille ja asemille, jotka olet saattanut menettää. Ota esimerkiksi selvää, miten saat Rebreatherskäsityö a Molotovs, Ruoanlaitto ja syöminen, saada vettä, hirsikelkka, 3D tulostinja enemmän.

Table
  1. Kuinka saada höyheniä Sons of the Forestissa
    1. Mitä tehdä höyhenillä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up