Mistä löytää Irina Elden Ringistä (täydellinen tehtävärivi)

Irina on yksi monista NPC:istä, joita voit löytää Elden Ringistä. Hän on tyttö, joka on huolissaan isästään ja kun puhut hänen kanssaan, hän pyytää sinua toimittamaan kirjeensä hänelle. Mutta hänen ympärillään oleva mysteeri on, että on toinen NPC, joka tunnetaan nimellä Hyetta, joka näyttää täsmälleen Irinalta. Joten tässä oppaassa katso, mistä löydät Irinan, hänen tehtävänsä ja voitko pelastaa hänet.

Table
 1. Mistä löytää Irina Elden Ringistä?
  1. Voitko pelastaa Irinan Elden Ringissä?

Mistä löytää Irina Elden Ringistä?

Löydät Irinan uhrisillan eteläpuolelta.

 • Nopea matka uhrisillan armopaikalle.
 • Seuraa päätietä ja mene kaakkoon.
 • Lopussa, näet kivellä istuvan vaaleanpunaisessa mekossa sidottu naisen. Tämä on Irina.
 • Ole vuorovaikutuksessa hänen kanssaan aloittaaksesi hänen tehtävänsä.
 • Se on tarpeeksi yksinkertainen pyyntö, hän pyytää sinua toimittamaan kirjeen isälleen Mornen linnaan. Joten tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää hänen tehtävästään. Mutta ennen kuin katsot asiaa, hänen edessään on spoilereita, joten jos haluat kokeilla hänen etsintöään itse, sinun kannattaa tutustua seuraavaan osioon myöhemmin.

  Voitko pelastaa Irinan Elden Ringissä?

  Ei, et voi pelastaa Irinaa Elden Ringissä. Tämä on surullinen loppu, koska riippumatta siitä, mitä teet, hän lopulta kuolee.

  • Eteneminen tehtävärivin läpi normaalisti: Normaalin etenemisen mukaisesti annat ensin kirjeen, jonka hän antoi isälleen. Sitten hän kertoo sinulle, että hänen on suojeltava Suurmiekaa pahansyntyneen varastamiselta. Voit edetä tällä tehtävärivillä seuraavasti:
  • Etsi Leonine Misbegotten ja tapa hänet saadaksesi oksastetun suurmiekan. Löydät sen Mornen linnan lounaisrannalta.
  • Kun olet ottanut miekan, mene takaisin ja puhu Edgarin (Irinan isä) kanssa. Sitten hän kiittää sinua ja sanoo, että hän on vihdoin vapaa velvollisuudestaan.
  • Mene nyt takaisin Uhraussillalle ja mene Irinan paikkaan. Kun olet tarkistanut Irinan, löydät hänet kuolleena ja isänsä hänen vierestä. Hän lupaa kostaa kaikille "kurille" ja metsästää heidät.
  • Lopuksi sinun on voitettava Edgar the Revenger (tunkeutuva henki) Revenger's Shackissa suorittaaksesi tehtävälinjan.
  • Isänsä tappaminen: Siinä tapauksessa, että hän yrittää tappaa hänen isänsä, yrittääkseen palata surullisen uutisen kanssa pelastaakseen hänet. Joten valitettavasti sekään ei toimi. Koska hänen ensimmäinen vuorovaikutuksensa on sama kuin silloin, kun hän toimittaa kirjeen sinulle. Mutta kun seuraavan kerran tarkistat hänet armosivuston käytön jälkeen, löydät hänet kuolleena.

  Hyettasta puhuttaessa monet olettavat, että se on hahmo, joka sisältää Irinan ruumiin. Vaikka nämä kaksi näyttävät täsmälleen samalta, niissä on saalis. Ja se tosiasia on, että voit silti löytää Irinan ruumiin uhrisillan ulkopuolelta, vaikka aloitatkin Hyettan etsintä. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, mistä löytää Irina Elden Ringistä, hänen tehtävänsä ja voitko pelastaa hänet. Jos haluat lisätietoja muista samankaltaisista seikkailulinjoista ja niiden saavutuksista, tutustu meidän Elden Ring osio.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up